Şimdi Ara

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.031
Cevap
40
Favori
81.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi yerde de durusma aralari 2 ay istinaf 6 ayi gecemez diye haber vardi gecen ay. Isallah gerceklesirde surecler hizla sonuca kavusur.
  • ekonomim
    Mahkeme süreleri kısalacak, davayı uzatan hakime soruşturma açılacak
    https://www.ekonomim.com/gundem/mahkeme-sureleri-kisalacak-davayi-uzatan-hakime-sorusturma-acilacak-haberi-784497

• ozkanros O kullanıcısına yanıt

Bekleyen onca dosya varken pek mümkün görünmüyor..keşke olsa

• Sezzzzx S kullanıcısına yanıt
    Belki gecmisi baglamaz bundan sonrayi baglar. Yada ek mesai koyarlar. Cezasi olursa cozulur sistem
  • ozkanros O kullanıcısına yanıt

ben ceza ile birşey olacağını sanmıyorum. kendim de bir kurumda çalıştığım için her kuralın bir istisnası, bir açıklaması olabiliyor. bir izahat yazar geçerler. ceza filan almazlar. ancak personel sayısı artırılırsa çözülebilir. başka türlü yaptırımlarla iyileşme olacağını sanmıyorum.

• nibera N kullanıcısına yanıt
    Atamalar yukselmede etkili olursa belki ise yarar. Umut iste bakalim. Mulkumuz ile ne hale neler umit etmeye basladik. Allah belalarini versin ne diyeyim
  • İyi günler,
    Tahliye tahadud ile dava açtık. Davayı açtığımız da kira bedeli 3125tl idi. 3125*12: 37500TL yapar. 2023 Aralık ayında açtık davayı, devam ediyor. 2025 yani bu yıl sonuçlanacak gibi. 37500 ile istinaf sınırı altında kalır mı? 2025in İstinaf yeterlilik sınırına mı bakılacak?
  • okan2112 kullanıcısına yanıt
    İyi günler evet karar tarihindeki istinaf sınırı geçerli oluyor.
  • okan2112 kullanıcısına yanıt

Tahliye taahhütnamesi varken nasıl bu kadar uzun sürüyor ?

• mafezaku M kullanıcısına yanıt

İmzaya itiraz ediyor kiracı.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.