Şimdi Ara

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.087
Cevap
41
Favori
85.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorum zaten. Ben bu süreçlerin ne kadar sürdüğünü gerçekten yaşayıp çıkartan var mı siye merak ediyorum. Benim polis arkadaş dava açtı 6 ay sonra kendileri çıktı. Başka bildiğim yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SittinSene S kullanıcısına yanıt

sizin kira tespit davanız görüldü mü acaba?

• 49. Bam’a düştü dosyam. İstinaf mahşer yeri gibi. 5000 dosya var dediler. Ben 2 yılı gözden çıkarmıştım ama sanki 3 yılı da geçecek gibi. Artık ciddi ciddi gidip kapıya dayanıp kavga edip yıldırıp çıkarmayı düşünüyorum. Artık ne olacaksa olsun moduna yavaştan giriyorum. Bı ülkede adalet yok kardeşim

• edebiyatci76 E kullanıcısına yanıt

Kiracıların yaşamını ev sahiplerine finanse ettirmekten başka bir işe yaramıyor ne yazık ki bu istinaf sürecinin uzunluğu.

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Devlette iş yok. Madem dosya arttı. Aç yeni daire erit davaları. Sonra yine rutinine dön. Ama nerdeeee

• edebiyatci76 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba herkese bende aynı süreci yaşıyorum malesef 2023 temmuz ayında ihtiyaç nedeniyle tahliye davası açtım kendi evime geçmek için kirada oturuyorum.Şubat 2024 de ilk celsede tahliye kararı verildi ve sonra malum istinafa gitti dosya yer İstanbul süreler çok uzun adalet falan yok aynı fikirdeyim avukat min.1 yıl dedi.Siz 2, 3 sene demişsiniz. Tahliye etmenin tek yolu başımızın belaya girmesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sngeic S kullanıcısına yanıt
    Keşke 1 yıl olsa da siz haklı çıksanız. Ama istinafta tanıdıklarım var. Eğer yeni daireler açılmazsa min 2 yıl dedi

• Arkadaşlar ben kurtuldum kiracıdan . Darısı sizlere olsun.

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M-POWER M kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın çok mutlu edici olmuş peki bu istinaf kararımıdır.

Teşekkür ederim. Evet istinaf kararı. Bölge adliye mahkemesi karari

Merhaba gözünüz aydın. Ne kadar sürdü?

Ne zaman istinafa gitmişti dosyanız böyle bir sonuç almanız ne kadar sürdü ve hangi il bölge mahkemesiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sngeic -- 15 Mart 2024; 20:0:55 >
    Ankara 10sulh hukuk mahkemesi bakıyordu davaya. 02 Şubat'ta kiracı avukatı istinafa başvurmus. Dosya Ankara bölge adliye mahkemesi 37 hukuk dairesine intikal etti. 19 Şubat 2024 tarihinde. 29 Şubat'ta da karar yazılmış fakat uyapa 14 Mart tarihinde düştü.

Bu kadar kısa sürede sonuçlanması çok iyi umut verici oldu.

Evet . Valla ne yalan söyleyim ben bu sene sonunu bulur diyordum. Ama sürpriz oldu. Avukatım en fazla 3 ay sürer demişti . Doğru demis.

İnşaallah benim gibi durumda olan kim varsa tez zamanda bu art niyetli insanlardan kurtulur. 2 yıl boyunca bana verdiği zarar yaklaşık 400 bin ₺ ama helal etmedim yuzunede haykırdım. Ayın 31 nde seni o evde görmek istemiyorum. Hem canını yakarim hemde eşyalarını kaldırır dışarı atarım dedim. Psikolojim bozuldu resmen. Bir sene daha bu yükü tasiyamazdim. Devletle elbirliği yapıp malıma çöktüler lanet insanlar.

• DESMOND13 D kullanıcısına yanıt
    Hakimden hakime degisiklik gösteriyor maalesef

İnşallah kardeşim herkes tez zamanda kurtulur bu durumdan yasal yollarla asalak yaşayan insanlar bunlar çok iyi demişsin için soğumuştur en azından, bende hakkımı helal etmiyorum.75 TL artış yaparak evimde oturdu hiç kırmadım ne dediyse yaptım 5 yıldır ama sonra benim ihtiyacım oldu evlendim dışarda bıraktı beni kiraya evlendim.

Amin inşallah. Sizde en kısa sürede kurtulursunuz. Dosyanız ne durumda ihtiyaç nedeni işlemi actiniz davayi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.