Şimdi Ara

İhtiyacı olan bir köy okuluna Meydan Larousse göndereceğim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İhtiyacı olan bir köy okuluna Meydan Larousse göndereceğim

İhtiyacı olan bir okula 24 ciltlik Meydan Larousse anssiklopesisi göndereceğim.
    İlgilenenlerden mesaj bekliyorum...

• Her evde bulunan ama hiç bir kere açılmayan, biblo kitaplar...cidden merak ediyorum şunları alipta okuyan yada kullanan varmi :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Her evde bulunan ama hiç bir kere açılmayan, biblo kitaplar...cidden merak ediyorum şunları alipta okuyan yada kullanan varmi :)))))

Bende vardı okul zamanı ödev için arada yüzünü açardım .Okul bitti yiğenime devrettim mirası oda cinsel içerikli dergilerini saklıyormuş içinde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 29 Nisan 2011; 17:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

quote:

Her evde bulunan ama hiç bir kere açılmayan, biblo kitaplar...cidden merak ediyorum şunları alipta okuyan yada kullanan varmi :)))))

Bende vardı okul zamanı ödev için arada yüzünü açardım .Okul bitti yiğenime devrettim mirası oda cinsel içerikli dergilerini saklıyormuş içinde ...

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

quote:

Gençlik ne etcen sapık yiğenim var tamam kabul ediyorum...Sorun yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.