Şimdi Ara

İHTİYACTAN SATILIK 2009 LİNEA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ihtiyactan dolayi 2009 fiat linea fire active aracimi satiyorum. Aracta kaza değişen vb. Yoktur. Orj.103000 km. Motor yürüyen sifirindan farksiz. Hic lpg takilmadi motorun durumunu siz dusunun. Sigara icilmedi. Fire active donanimini arastirarak bulabilirsiniz. Bordo renk. FİYAT: 26.500 TL İL KOCAELİ TLF. 0535 074 0892 İSTERSENİZ PM DEN ULAŞABİLİRSİNİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• melih3688 kullanıcısına yanıt
    Sizin espri anlayisiniz yok mu.. Kac yasindasin merak ettim.. Ya 50-60 yaslarindasiniz ; saka kaldiramiyosunuz.. Ya da 18-20 yaslarindasiniz ; aliniyosunuz..

Isteyen istedigi fiyati koyar.. Siz de iatediginiz fiyati teklif edebilirsiniz.. Biz de buna bi yorum getirdik..

• quote:

Orijinalden alıntı: muallimpolice

Sizin espri anlayisiniz yok mu.. Kac yasindasin merak ettim.. Ya 50-60 yaslarindasiniz ; saka kaldiramiyosunuz.. Ya da 18-20 yaslarindasiniz ; aliniyosunuz..

Isteyen istedigi fiyati koyar.. Siz de iatediginiz fiyati teklif edebilirsiniz.. Biz de buna bi yorum getirdik..

Espri yapıyorum tez zamanda nickine göre polissin şehit olup mezara girersin inşallah...

• Beddua degil bunu dua kabul ederim.. ALLAHa sukur sehit olmaktan seref duyarim.. Ama yasinizi aciklamadiniz neden acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan yasak

Arkadaşlar ihtiyactan dolayi 2009 fiat linea fire active aracimi satiyorum. Aracta kaza değişen vb. Yoktur. Orj.103000 km. Motor yürüyen sifirindan farksiz. Hic lpg takilmadi motorun durumunu siz dusunun. Sigara icilmedi. Fire active donanimini arastirarak bulabilirsiniz. Bordo renk. FİYAT: 26.500 TL İL KOCAELİ TLF. 0535 074 0892 İSTERSENİZ PM DEN ULAŞABİLİRSİNİZ

SHOWROOMLARDA ŞU AN 2014 linea classic 77ps 1.4 active plus
    (Active de değil onun üstü ACTIVE PLUS) park sensörü+bandrol hediyeli 36.000TL
    Üstelik 30.000 liraya 30 ay %0 faizli vade imkanıyla...
    (6000 lira peşin / 30 ay 1000 lira taksitle)

5 yaşında ki arka camları elektrikli açılmayan 103.000 kmde ki benzinli aracınıza sahibinden.com fiyatı değil gerçek ederiyle Tiko para 20.000 lira vereyim kaza darbe değişen yoksa o da...
    Ciddi alıcıyım 0544 212 66 77
    Kabulse pazartesi noter yapalım...

hangi mezarda ikamet ediyorsunuz

Mezar senin tez zamanda son yolun olsun ADİ HERİF...

Git showrooma 2014 LINEA CLASSIC ne kadar öğren...

2009una benzinli hemde active bomboş modeline 26.5 isteyen karakter yoksunu olmuyor ben arabaya esas bedelini söleyince mezarcı oluyorum.Sizin ben cibiliyetinizi...Boşuna demiyorlar deveyi diken sizin gibisini.... Diye...

terbiyesiz herif
    adamın 26 bin dedıgı araca 20 bin teklif etmek ne kadar adilve etik.
    sen expertızmısın ne sin?
    sanane adamın arcının degerinden!
    madem teklıfın var buradan yazacagına özelden ulaş teklifini yap.
    senin gözünde bu ticaret demi
    (üslubuma ayarladıgımdan bu kadar makül yazıyorum)
    terbiyesız !

Sorun orda zaten adam niye 26 diyor ???

Terbiyesiz soyundur.Mezar faresi seni.
    Attığın ilk yoruma bak ondan sonra terbiyeden bahset...

sanane koçum
    adam kaç para isterse ister
    senin üzerine ne vazıfe
    alıcıysan iltibata geçersın istersen 15bın teklif et biziilgilendirimi. ilgilendirmz.
    ama sen açık alalen adamın 26bın istegı aracına 20 bın teklıfı yaparsan sana mezarcı...... derler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muallimpolice

Beddua degil bunu dua kabul ederim.. ALLAHa sukur sehit olmaktan seref duyarim.. Ama yasinizi aciklamadiniz neden acaba..

Aaa olur mu beddua etmedim,espri yaptım.
    Yaşım 33 / Ben hariç ailemde hemen hemen herkeste emniyetçi ama ben böyle senin gibi boş beleş forumlarda gezenini görmedim.Hadi ben sivilim esnafım senin neyine internet ama olurmu polis diye yazmışsın manitalar hasta polis nickine bir de müdürünün haberi var mı,forumda şurda burda olduğundan.Hey gidi hey zaman değişmiş bizimkiler haftalarca izinsiz 12/12 çalışıp vatan kutsaldır deyip nokta görevini ifşa ederdi,forummuş,internetmiş hak getire...
    Belli şark yapmamışsın memuriyette şark sivilde askerlik gibidir.İnsan orada akıllanıyor.Hele bir git gel şarka oturaklı olursun sende haklısın o yüzden...

• melih3688 kullanıcısına yanıt
    Senin ruyanda gormedigin yerde sark yaptim rahat ol.. Burda olma sebebim araclar hakkinda bilgi almak.. Gercekten de cok bos bi insanmissiniz.. Daha da muhatap olmuyorum sizle..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KaN emiciler için yaşasın
    Cehendem!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş 20.000 liraya az demiş benzinli için yorumlara katılıyorum.

21.000 i rahat var bu arabanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZK 109

arkadaş 20.000 liraya az demiş benzinli için yorumlara katılıyorum.

21.000 i rahat var bu arabanın.

Allah razı olsun bir tane akıllı çıktı şükür :))
    En fazla edeceğidir 21 :))

26.500 nedir.Hemde LPG yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.