Şimdi Ara

Satılık Kia Sorento 2006 Model 118.00km Full + Full (Fotoğraflı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ilan için doğru yer mi değil mi bilemedim..Hata ettiysem özür dilerim. Kia Başlığı altında görünce buraya açmayı ve kia sorento alacak arkadaşlara ve kullanıcılarının yorumlarınıda almak adına buraya ilanımı açtım..

Arkadaşlar merhaba ; Bende ev alacağımdan dolayı arabamı satıyorum..İlgilenen olursa fiyat veya sorusu olan aşağıda özelliklerini ve irtibat telini bırakıyorum..

SAHİNİNDEN SATILIK
    2006 MODEL KİA SORENTO

--Özellikler--

118 Bin KM ‘de / Necvox DVA 9801 Tv + Dvd + Vcd + Mp3 + Usb + Sdcard + Ipod bağlantısı + Bluetooth + 81 İl yüklü Türkçe sesli Navigasyon + Dokunmatik ve Kumanda kontrollü ekran / Sorento yazılı yan basamaklar / Sunroof / Cruize Control / Arka Mesafe Park Kontrol / Isıtmalı ve Deri Koltuklar / Pusula / Gece Görüşlü Geri Vites Kamerası / İç Dış korumalı alarm /Dijital Klima / 8 adet Airbag / 4X4 veya 4X2 çekiş vitesi / Ahşap Gövde / Immobilizer / Sis Farı / Park Sensörü / Siyah Film’li Camlar

Not : ARAÇ ÜZERİNDE 3000TL LİK EKSTRA AKSESUAR MEVCUTTUR.
    KAZASIZ SERVİS BAKIMLI KAPORTA AKSAMI ÇOK TEMİZ İÇ DÖŞEMELERİNDE YIPRANMA VE DEFORMASYON OLMAMIŞ MODELİNİN EN FULL Modelidir BİNİCİSİ İÇİN KAÇIRILMAYACAK MÜKEMMEL TEMİZLİKTE.

İrtibat : 0542 431 13 50 / ISTANBUL
     Satılık Kia Sorento 2006 Model 118.00km Full + Full (Fotoğraflı) Satılık Kia Sorento 2006 Model 118.00km Full + Full (Fotoğraflı) Satılık Kia Sorento 2006 Model 118.00km Full + Full (Fotoğraflı) Satılık Kia Sorento 2006 Model 118.00km Full + Full (Fotoğraflı)

• Hadi hayirlisi. Fiyat ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ve extra bilgi için telefonla irtibata geçiniz lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşın işi gücü yok böyle sağa sola salça oluyor.. Kardeş hadi güzelim ilanı ve ortamı kirletme.. Sen önce bu sitede araba,cep telefonu,elektronık aletler ve benzeri şeylerin satıldığının farkın da ol ondan sonra gel burda konuş. Hadi şimdi ufak ufak burdan uzaklaş..
  • öncelikle biraz sakin olun o arkadaşın da uslubü yanlış sizinki de , ayrıca dediğinde haklı burası satış yeri değil bir forumdur bilgi paylaşımı yapılır, para transferi yapılmaz.. forumun ikinci el bölümü var orada araç satış kısmı var mı bilmiyorum ama yoksa da satış için gerekli satış sitelerini kullanınız.

• Bu forumda birden fazla araç satış ilanı var.. Bu ilan neden bukadar size rahatsızlık verdi anlam veremedim ?

Ayrıca ben ilk mesjaımda "Öncelikle ilan için doğru yer mi değil mi bilemedim..Hata ettiysem özür dilerim. Kia Başlığı altında görünce buraya açmayı ve kia sorento alacak arkadaşlara ve kullanıcılarının yorumlarınıda almak adına buraya ilanımı açtım.. " şeklinde bir mesaj yazmışım. İkinci el kısmınada ilanımı verdim ama ordan kaldırıldı burada devam ediyor. Biraz yapıcı olun , bukadar fesat düşüncelere gerek yok.Tekrar diyorum bu sitede hala aktif olan ve daha öncede hertürlü araç,tv,bilgisayar parçası,beyaz eşya,gitar,vb. ürünlerin satışı gerçekleşmiştir.Yani bu sitede satış ilanı verilmesinde bir mahsur yoktur.Daha fazla konuşmak istemiyorum ve ilanımın kirlettilmesini ve bu tarz polemiklerle (up) olmasını istemiyorum.

Saygılar
  • Guzel araba ama cok yakio diye vazgecmistim yakiti nasil kullanan birinden duymak isterim

• Guzel araba ama cok yakio diye vazgecmistim yakiti nasil kullanan birinden duymak isterim

• Hocam ; Araç 2.5 motor olmakla beraber kendi sınıfında en az yakan araçtır.Bu aracı normal 1.4, 1.5 veya 1.6 dizel araçlarla muayese etmemeniz gerekmektedir.Bu bir SUV(Jeep) tir. Ben bu araç için konuşayım ; şehir için 350-400tl yakıyor.Agresif kullanmadığınız taktdirde tabi.. Uzun yolda 300lira kadar cruise kontrol ile gördüm.tabi bu kullanlada ilgisi var.Bazıları 400-450 veya 500kuruş yakıyorum diyor..mümkündür buda.. Tamamen şöför de biten birşey.. Ama dediğim gibi "Aslan alan yemini düşünmez"
    -ki bu emsallerine göre çok uygun yakıtı var.Fiyat için telefon ile irtibata geçiniz..saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.