Şimdi Ara

İhtiyarlar nerdesiniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
6.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir aralar bende oynardım sohbet ettigimiz ve hayal meyal hatırladığım nickler

Leanjerjack
    Mert
    Fearfrome

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Yoneticilerin bir kabahati yok bence. Ustelik gayet guzel idare edildigini dusunuyorum. Tek sorun oyunda. Oyun hakkinda artik bilinmeyen birsey kalmadi. O yuzden kimsenin konu acip bilgi almasi gerekmiyor gibi bir durum var ortada. E boyle olunca da forum sakinlesti.

Yok aslında öyle olmadı olay , malum forumun neredeyse en canlı bölümlerinden birisidir knight bölümü . Sorun oyunda olsaydı orada da kopma olurdu .

bence biraz yöneticilerinde kabahati var. mesela fr-mtr nin ko bölümü hala canlı.

evet oyun gerçekten kötü büyük etkisi oldu bunun ama birazda forum yöneticileri durumu iyi gözlemleyemedi bence

Yoneticilere laf ettirmem :) Siakayetler olsun yada forumun dueni olsun kesinlinlike ilgilendiklerini dusunuyorum.
    Sorun yasadiginiz yada sikayetci oldugunuz noktalari belirtirseniz cozum bulunmasinda yardimci olabilirim.

Teşekkürler ilgin için fakat iş işten geçti artık . Zamanında çok isyan etmişti millet ipleyen olmadı . Hayırlı olsun bu arada lol bölümüne yönetici olmuşsunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

Yaşlansakda ölmedik

Heh bizi izah eden durum işte

• İğrenç bir günün ardından burda kafa dağıtmak güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61_oflu_61

Bende 2006 da basladım ama forum da uyeligim yoktu.

sen diezde oynamıyon mu hala (((buarada forumdaki ilk üyeliğim adsfas böyle bişeydi 2007 olması lazım event vardı diye hatırlıyom )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makrosoft -- 24 Mayıs 2012; 18:09:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

İğrenç bir günün ardından burda kafa dağıtmak güzel :)

Demi Sanal ortamda kurulan bazı dostluklar reelde kurulan dostluklardan daha sağlam oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

İğrenç bir günün ardından burda kafa dağıtmak güzel :)

Demi Sanal ortamda kurulan bazı dostluklar reelde kurulan dostluklardan daha sağlam oluyor

Haklisin ozellikle perulu arkadaslar vardi cok sicak kanliydilar; gercek hayatta tanidigim. arkadaslardan cok oyunda onlara guvenirdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

bir aralar bende oynardım sohbet ettigimiz ve hayal meyal hatırladığım nickler

Leanjerjack
    Mert
    Fearfrome

O Mertle FearFroMe daha ölmediler burdalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Leanjerjack
    Mert
    Fearfrome

senin o asasın vardı dimi ?

karakterinin tanıtım konusunda itemlerine bakar vay canına derdim

• Bizlerde hala burdayız bir yandan hasret giderirken bir yandanda her fırsatta yönetimde suç bulan arkadaşlara canı gönülden sormak istiyorum , yöneticilerin bölüm üzerindeki kötü etkisi nedir ?
  • belki benide hatırlarsınız lan bende vardım
  • @Özkan

o taş banamıydı çıkartamadım ama cevap veriyim ben kendi adıma; fr-mtr ko bölümü hala canlıdır buranın ko bölümü neden canlı değil sizce? sadece dh da oynayanlar mı oyunu bıraktı yani? yöneticilerde suç bulmak demeyelim de buna biraz pasif kaldılar oyunun kötü olduğu süreçte yöneticiler.

şahsen ben oyunun çöküş zamanında başlıklara aktif katılan, normal kullanıcı gibi hergün post atan yönetici görmedim. dh nın örgüt kültürü müdür nedir yöneticilerin büyük çoğunluğunda var bu az görünme olayı.3-5 kişi hariç hayalet gibi dolaşıyor yöneticiler. varlar ama biz varlıklarını hissedemiyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

Leanjerjack
    Mert
    Fearfrome

senin o asasın vardı dimi ?

karakterinin tanıtım konusunda itemlerine bakar vay canına derdim

Mertle benim ortak kastığımız chardı evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bizlerde hala burdayız bir yandan hasret giderirken bir yandanda her fırsatta yönetimde suç bulan arkadaşlara canı gönülden sormak istiyorum , yöneticilerin bölüm üzerindeki kötü etkisi nedir ?

Hadi ben dengesizim ortadan kayboluyorum arada da geçen samede sordum seni adam ölü ortalıkta yok diyor.Sen nerelerdesin be olum
  • quote:

quote:

Bizlerde hala burdayız bir yandan hasret giderirken bir yandanda her fırsatta yönetimde suç bulan arkadaşlara canı gönülden sormak istiyorum , yöneticilerin bölüm üzerindeki kötü etkisi nedir ?

Hadi ben dengesizim ortadan kayboluyorum arada da geçen samede sordum seni adam ölü ortalıkta yok diyor.Sen nerelerdesin be olum

Toplu konuşma programlarını azalttım sadece yoksa buralardayım.

• quote:

Sorun sizde değil daha üst yönetimden bahsediyorum onların yaptığı stratejik hatalardan dolayı dh knight online bölümü öldü :) Tabi dolaylı olarak sizinde etkiniz oldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze00

belki benide hatırlarsınız lan bende vardım

Sende nick değişimi yapmışsın eskiyi değil ama bu nickini hatırlar gibyim.
  • Bence yonetim olmasi gerekeni yaparak hileyi ve hile icerikli konulari yasakladigi icin KO bolumu sakinlesti. Egerki hile programlarinin paylasimi ve dagitimi buradan yapilsaydi daha canli bir forum sahibi olurduk ama gelgorki bu acidan kimse bakmiyor.
    Acikcasi DH da bile hile tutkunlari vardi ama DH kulturu ve kurallari geregi fazla ozgur degillerdi. Hileyi savunanlar herzaman oldu ve olmayada devam edecek ama hicibiri cesaret edip paylasamadi hileyi ve yorumlayamadi. Acilan konular sikayetler uzerine hemen kapatildi yada silindi.
    Buda oyunu kendinden cok PC ye oynatan oyun ozurlu tayfayi DH dan uzak tuttu.
  • @ArseniCem

Taş atma demiyelim çünkü ben sizlerin yazdıklarına istinaden sorma gereği hissettim. Sizin fikirlerinize saygı duyarım ama ben sizler gibi düşünmüyorum. Bölümdeki aktif kullanıcı sayısının azalmasında ( ki hep birlikte o dönemlerden geçtik. ) oyunun kötüye gitmesi , hilenin önüne geçilememesi gibi sebeplerin doğrudan ve yine benim fikrimce %100 etkisi vardır. Bahsettiğiniz forumun knight bölümü gözlemlemedim ve ya kullanmadım ama söylediklerinize bir ihtimal olarak hilenin çok olduğu dönemlerde Donanimhaber Knight Online Bölümünün karakterli ve sağlam duruşunu koruyarak bu tarz paylaşımlara kati suretle izin vermemesi nedeniyle başka amaçlar peşinde olan bir takım kullanıcıların başka forumlara yönelmiş olmaları olasıdır. Bu düşüncede ki kullanıcılarında şuan burada olmaması bence sizlerin ve bizlerin kaybı değil kazancıdır.

Yine sizlerin ısrarla dile getirdiği bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum. Sizlerinde bildiği gibi yöneticilerin asli görevi bölümdeki her muhabbete aktif olarak katılmak değil bölüm düzenini sağlamaktır sizinde belirtmiş olduğunuz gibi yöneticilerin normal kullanıcı gibi post atma hakkı kendilerine bırakılmalıdır o dönem yönetimde bulunan her yöneticide oyunun durgunlaşmasıyla beraber günlük görevlerinin yanında post atmama yolunu seçmiş olabilirler. Bunu hiç birimiz bilemeyiz ve yargılayamayız.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

• bende KO için üyelik açmıştım fazla katılmazdım sohbetlere ama takip ederdim hey gibi günler heyy
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.