< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İhtiyarlar nerdesiniz (12. sayfa)

-
-
Olympia'ya, RememberMe clanına, Alanya ixir internet cafeye, eskilere selam olsun...
-
Uzun süre oldu , aleyküm selam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son Akara ardından Ronark zamanında bırakmıştım oyunu şimdilerde eski KE konseptli bi pvp server arayışı içerisindeyim sanırım
-
Hatırlayabildiğim karakterlerim
TryAgain
SexyPriest
ArnildSivastaNeGezer
xAshilieSx
AhuraMazda
-
FearFroMe
Herkese selamlar. Çok yaşlandık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hey gidi günler heyyy
-
Şu oyunun verdiği zevk başkaydı. Güzel zamanlarımız geçti. Ve oyunu oynayan kitle +30 yaşına girdi yaşlanıyoruz
-
Herkese selamlar benden de. DH Ronark Ardream topluluğu ile fena vakit geçirmemiştik. Forumda eski nickim "WySerie" idi, daha çok onu hatırlar arkadaşlar. Şimdi güzel ve uzak anılar olarak kaldı o günler
.
KO bölümüne girip bir bakayım dedim de ne hale gelmiş forum. Gerçi suç forumda değil, oyunda
. Buradan çok güzel arkadaşlar edindim. Birkaçıyla hala iletişim halindeyiz. Güzel zamanlardı gerçekten.
Ayrıca bu forum vesilesiyle tanıştığım "kenex" nickli Kenan Tuncer arkadaşımıza da tekrar Allah'tan rahmet diliyorum. Çok güzel bir insandı. 5 yıl önce vefat etti kendisi.
-
Efe işe gel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X