Şimdi Ara

İhtiyarlar nerdesiniz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
6.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teardrops

konu dışı ban yedik . bari gezelim forumu dedim . konuyu gördüm damladım ._We_All_Nigger_ Eternal_Fox tu eski kullanıcı adım. hatırlayan varmı ?

Yok

Vay be zamanında ne kavgalar ne tartışmalar dönmüştü buralarda Her 2 haftada bir bakınmak iyi oluyor bölüme yav
  • benim gözümü doldurmayın.
  • 2 - 3 arkadaş bir rogue kasıyorlardı sonra ortaklardan bir tanesi karakteri soyup kaçmıştı .. onları hatırlayan varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İhtiyarlar nerdesiniz
     İhtiyarlar nerdesiniz

2006 yılında kayıt olmuştum. Hayal edemiceğim kadar arkadaşım ve bir çok dostum oldu.Oyunun bana kazandırdığı en iyi yatırımdı. Özledim

• Ulan
  • Çok iyidi ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

2005-2007 arası oynayan beramus human varmı?

üniversitede ben oynadım ama düşük lvldim hep. ardream geldi ardreamda kaldım. ama arkadaşlarım vardı aynı evden MLRS ve CommoDore humanlardı. MLRS rogue Diğeri Warriordu. 70+ olmuşlardı ozamanlar.

Commodoreyi hatırlıyorum human full shelli gigalı bi warriordu..

+8 shell roc falan aldılar iron neckleck ezikken bile vardı. üni bitince sattılar onu 2007de.

elimde kalan bi kaç fotoğraf vardı. 2007de hacklendi çar.

İhtiyarlar nerdesiniz

İhtiyarlar nerdesiniz

İhtiyarlar nerdesiniz

İhtiyarlar nerdesiniz

İhtiyarlar nerdesiniz

Dostum Beramustaydım bende 2005-2007 de . Senin charı ve partindeki diğer birkaç kişiyi hatırlıyorum. Cz de karşıma çıkınca topuk yapardım özellikler HitMachineyi görünce Çünkü karustum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

İhtiyarlar nerdesiniz
     İhtiyarlar nerdesiniz

2006 yılında kayıt olmuştum. Hayal edemiceğim kadar arkadaşım ve bir çok dostum oldu.Oyunun bana kazandırdığı en iyi yatırımdı. Özledim

lan resimdeki headers benim lan

Tabi ben oyunu bıraktıktan sonra, tekrar başlamak için o charı satın almıştım sahibinden. "headers" la 3ay falan oynayıp satmıştım sarmayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

İhtiyarlar nerdesiniz
     İhtiyarlar nerdesiniz

lan resimdeki headers benim lan

Tabi ben oyunu bıraktıktan sonra, tekrar başlamak için o charı satın almıştım sahibinden. "headers" la 3ay falan oynayıp satmıştım sarmayınca

Nereden , nereye dostum :)

• usko bırakalı 1.5 yıl oldu sonra euko açıldı az takıldım orada uskoya dönmeye başladı bende top yekün bıraktım. 7 aydır oynamıyorum bir dahada hiçbir şekilde oynayacağımı sanmıyorum.

hep en güzel karakterleri kuruş vermeden dizdim oynadım güzel günlerdi ama artık daha güzel günler geçiriyorum

İhtiyarlar nerdesiniz
  • 2004 yilinda universiteye hazirlanirken cafede arkadaslardan gorerek baslamistim bende.Universitede dersleri baya bi etkileyince 2007 yilinda birakmak zorunda kalmistim.Daha sonra bi kac kez daha oynadim ama o gunlerin zevkini vermedi acikcasi.Verecek gibide degil artik.Bunlarda benden olsun;

İhtiyarlar nerdesiniz

Exp partisinde düşen Scorpion Shield
     İhtiyarlar nerdesiniz

CZ'de düşürdüğüm ROL
     İhtiyarlar nerdesiniz

Kazandığım en yüksek NP simgesi
     İhtiyarlar nerdesiniz

Ve karakterin satmadan önceki en son hali
     İhtiyarlar nerdesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben myko oynadım sw 1500userle basladı 8gun sonra 100e dusunce bıraktım.şimdi yeni myko sw açılcakmış 2000 online olur diyorlar ona baslıcam mykonun tadı iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

ben myko oynadım sw 1500userle basladı 8gun sonra 100e dusunce bıraktım.şimdi yeni myko sw açılcakmış 2000 online olur diyorlar ona baslıcam mykonun tadı iyi :)

aynen, yourko açılıyor biz de başlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

quote:

ben myko oynadım sw 1500userle basladı 8gun sonra 100e dusunce bıraktım.şimdi yeni myko sw açılcakmış 2000 online olur diyorlar ona baslıcam mykonun tadı iyi :)

ben okçu clan buldum.kingofempirede asastım ilk 7md ben bastım.Fakat oyunda en iyi karakter okcu oldugunu anladım.
    5li okla 2 yiyorsunuz :) siz team kurdunuzmu?

• quote:

quote:

quote:

ben okçu clan buldum.kingofempirede asastım ilk 7md ben bastım.Fakat oyunda en iyi karakter okcu oldugunu anladım.

forumdan 3 kişi takılıyoruz biz de Smee ve Sadulayev ile birlikte 3 asas olarak başlamaya karar verdik, kingofempire'da 3 mageydik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

forumdan 3 kişi takılıyoruz biz de Smee ve Sadulayev ile birlikte 3 asas olarak başlamaya karar verdik, kingofempire'da 3 mageydik.

ben okçu buldum onlarla takılmayı planlıyorum sizlede iletişime geçeriz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben okçu buldum onlarla takılmayı planlıyorum sizlede iletişime geçeriz?

tamam konuşuruz

• Uskoda hile ne durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Uskoda hile ne durumda ?

Bende eskilerdenim. Ve devam ediyorum usko'ya. Aralıklarla bıraktığım oldu tabii ki. Char sattık, aldık. Şimdi xigenon'da devam ediyorum Nevermore clanıyla birlikte. Magem var.

Usko'da şerif ve hapis sistemi getirildi. Koxp denilen hadise yavaş yavaş siliniyor. Çünkü artık şerifler koxp açanları hapse atıyor ve hapisten çıkmak o kadar kolay bir iş değil. Zaten yeni sürüm koxpların bir çoğu da artık çalışmamaya başladı. Geçenlerde türkiyenin bir numaralı koxp üreticisi kolebot yeni sürüm koxpu yapamadı ve müşterileri facebook sayfasından sövdü.

Usko yavaş yavaş düzeliyor bence. CZ'de ve savaşta keyifli partyler dönüyor. Item olarakta şunu diyebilirim: artık chitin 7 set, shell 7 set gibi itemler iş yapmıyor. Krowaz set, yeni chaos itemleri vs. geldi.

Gamerfirst'ün elindeyken berbat olan knight online mgame'in eline geçince %60-70 oranında düzeldi. Bütün bakımlar düzenli, GM'ler işini yapıyor ve özlediğimiz notice'den 'has been banned for illegal software' yazılarını görmek mümkün olabiliyor.

• Hadi bunlarda benden nostalji olsun 2004-2005-2006
    50 lvl savaşı

İhtiyarlar nerdesiniz

Gm kotoko

İhtiyarlar nerdesiniz

İhtiyarlar nerdesiniz

NT sonrası

İhtiyarlar nerdesiniz

İhtiyarlar nerdesiniz

İhtiyarlar nerdesiniz

İhtiyarlar nerdesiniz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.