Şimdi Ara

İhtiyarlar nerdesiniz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
6.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Hocam baya eskiden o zamanlar oynadığım karakterin adını hatırlamıyorum ama Mirage Daggerımı aldın mı ne demiştim sanırım. Oyunu oynamayalı 4-5 sene falan oluyor. Çok da önemli değilmiş valla kusura bakma Nickten hatırladım.

benmi kardeş?

Yok konuyu açan arkadaşa demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bizlerde hala burdayız bir yandan hasret giderirken bir yandanda her fırsatta yönetimde suç bulan arkadaşlara canı gönülden sormak istiyorum , yöneticilerin bölüm üzerindeki kötü etkisi nedir ?

acaba sen o özkan mısın?:O
  • 2006 da Ko için üye olmuştum tüm postlarımda bu bölüme ait neredeyse

üye olduğumda ufakmışım bayağı

o kadar saçma konular açmışım ki zamanında

arada bakıp bakıp gülüyorum hey gidi günler be

eskiden burasıda en az Ko kaliteli ve hareketliydi

bir hırsızlık olurdu bölüm sallanırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 9 Temmuz 2012; 17:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

X-Trap konusunda kimse senin paylaştığın dosyayı indirmek istemiyordu.Eminim hatırlarsın 2005 üyesiyim ben de.3 kez nick değiştirdim.Çoğu kişi WySerie olarak hatırlar.2010'da açtığımız Mage Topluluğu ile aktif üyelerin çoğuyla tanışmıştık.4-5 arkadaş ile de samimi dostluklar kurduk.

Hatırlamam mı benim açtığım birçok konuya ön yargıyla bakardı insanlar nickimden doloayı Şu da bahsettiğin konu olmalı :)

http://forum.donanimhaber.com/m_14295475/tm.htm

"helal olsun ya cok saol :=))) "

o konuya attıgım mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: Augias

2006 yılında knight online için kayıt olmuştum bu foruma tabi o zamanlar burası perili köşk gibi değildi bir konu açılır muhabbet,tartışmalar kopar giderdi; kanlı düşmanım vardı @SiLiFKeLi_eJDeR öldü mü kaldı mı hiç haberim yok onu bile özledim Bir de nick değiştirme işi çıkınca iyice koptu herkes birbirinden , nerdesiniz ihtiyarlar diyorum inş birileri çıkar. Unutmadan herkes eski nickini yazsında tanıyalım. Ben FuLLTiMeHaCKeR .

oha hatırlıyorum seni

• mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62109944

benim konuyada bir bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu dışı ban yedik . bari gezelim forumu dedim . konuyu gördüm damladım ._We_All_Nigger_ Eternal_Fox tu eski kullanıcı adım. hatırlayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

konu dışı ban yedik . bari gezelim forumu dedim . konuyu gördüm damladım ._We_All_Nigger_ Eternal_Fox tu eski kullanıcı adım. hatırlayan varmı ?

Eternal_Fox u hatırlıyorum
  • Birkaç hafta önce oyuna kısa süreli bir dönüş yapsam mı diye düşünüyordum ta ki hilenin alıp başını gittiğini duyana kadar :((
  • Eskiden oynardım hiç kasamazdım o zamanlar oyunu bilmiyorum tabi ne GB var ne pre. Görevle alınan mor full plate-chitin tarzı bir şey vardı. Günde 1 kere alabiliyoduk görevi galiba hepsinde 1 parça armor veriyodu. Modemi resetlerdim hep. Sonra tüm sete karşılık chitin altlık & ayakkabılarından almıştım. Karus asas oynuyodum. Çok kalabalık değildi ama party için adam hep bulunurdu. Bir sürü kişiyle tanışmıştım. Sonra TURKKO tarzı bi sw vardı onda başlamıştık bütün internet cafe olarak. Sonra her eve internet geldi, internet cafeler kapandı. Evden oynamaya devam ettim 1 sene kadar. Sonra uzun süre oynamadım. Şimdi pvp serverlarda takılıyorum. Keşke o günler geri gelse...
  • bozuldu hile mile gitti oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Mert'in askere gidişini hatırlıyorum

Yanlış hatırlıyorsun
  • Foruma kayıt olma sebebim DH KO Bölümü Geçti bir 6-7 sene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Mert'in askere gidişini hatırlıyorum

Yanlış hatırlıyorsun

allah allah, bi yerlere gittin gibi yav asker olmayabilir benim aklımda öyle kalmıştır dur editliyim mesajı yanlış olmasın
  • Ben 'de ilk olarak bilgisayar donanım işi yaptığımdan vede knightonline oyun bölümü çok fazla tutulduğundan 2006 yılında üyelik açmıştım ağır hakaretten :) banlandı haklı olarak sonra nedense bu nickle açtım 2007 'den beri devam ediyorum .
  • Daha ölmedik reis :D bende bu bölüm için foruma üyelik almıştım. o zamanlar oyun akıp gidiodu. forum zaten şelale gibiydi. o kadar konu açılır o kadar post atılırdı ki f5 yaptğmda 1 sayfa konu açlmş olur, bi konuya ben cvp yazmaya kalkana kadar 10 kişi yazmış olurdu. ama ne oyun nede forum o günlerine dönebilir gibime gelio tabi bu işler belli olmaz. eğer seviye (çoluk çocuğun olmadığı, çöp serverların paylaşılmadığı) private server bölümü açılırsa burasının daha canlı olacağına inanıyorum. ama şöyle söyliyim burdan kopamadım ben ne kadar az konu ve kişi olsada knight ile ilgili bişeylere hep buradan bakmışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 9 Temmuz 2012; 20:24:41 >
  • Bir zamanların en çok oynanan,fakat şimdilerde eski ününü yitirmiş oyun.
  • 2006 - SharDDewiL'dı nickim. Buradaki herkesi hatırlıyorum ArkandayIM, L.J, FuLLTiMeHaCKeR, 6e, vs...
  • Arkadaşlar burada bir ara Osmaninho diye bir arkadaş vardi Pathos ardream oynuyordu hatta forumda vs turnuvasi yapmistik 2006 uyesiyim

• Bi Lombak_TR vardı dünya üzerinde bu kadar düzenbaz bi adam yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.