Şimdi Ara

İhtiyarlar nerdesiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
6.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 yılında knight online için kayıt olmuştum bu foruma tabi o zamanlar burası perili köşk gibi değildi bir konu açılır muhabbet,tartışmalar kopar giderdi; kanlı düşmanım vardı @SiLiFKeLi_eJDeR öldü mü kaldı mı hiç haberim yok onu bile özledim Bir de nick değiştirme işi çıkınca iyice koptu herkes birbirinden , nerdesiniz ihtiyarlar diyorum inş birileri çıkar. Unutmadan herkes eski nickini yazsında tanıyalım. Ben FuLLTiMeHaCKeR .

• Silifkeli süresiz banlanmış, yeni üyelik almıştır belkide.

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=131441
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Silifkeli süresiz banlanmış, yeni üyelik almıştır belkide.

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=131441

Deme ya yazik olmus ejderime :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Trap konusunda kimse senin paylaştığın dosyayı indirmek istemiyordu.Eminim hatırlarsın 2005 üyesiyim ben de.3 kez nick değiştirdim.Çoğu kişi WySerie olarak hatırlar.2010'da açtığımız Mage Topluluğu ile aktif üyelerin çoğuyla tanışmıştık.4-5 arkadaş ile de samimi dostluklar kurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

2006 yılında knight online için kayıt olmuştum bu foruma tabi o zamanlar burası perili köşk gibi değildi bir konu açılır muhabbet,tartışmalar kopar giderdi; kanlı düşmanım vardı @SiLiFKeLi_eJDeR öldü mü kaldı mı hiç haberim yok onu bile özledim Bir de nick değiştirme işi çıkınca iyice koptu herkes birbirinden , nerdesiniz ihtiyarlar diyorum inş birileri çıkar. Unutmadan herkes eski nickini yazsında tanıyalım. Ben FuLLTiMeHaCKeR .

Vaaaaayyy eskilerden birini daha bulduk Hocam dün gibiydi o günler ya eski kullanıcı adını yazış stilinden tanıdım zaten Beni tanırmısın tanımaz mısın bilmiyorum ama ben PsychoSéxy_ ; KO genel bölümünün en polemikçisi olarak görülüyordum FearFroMe , Mert falan vardı acayip tartışmalar yaşardık sayfada :) hatta dur eskilerden bir tane bulup hortlatmaya çalışıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

X-Trap konusunda kimse senin paylaştığın dosyayı indirmek istemiyordu.Eminim hatırlarsın 2005 üyesiyim ben de.3 kez nick değiştirdim.Çoğu kişi WySerie olarak hatırlar.2010'da açtığımız Mage Topluluğu ile aktif üyelerin çoğuyla tanışmıştık.4-5 arkadaş ile de samimi dostluklar kurduk.

Hatırlamam mı benim açtığım birçok konuya ön yargıyla bakardı insanlar nickimden doloayı Şu da bahsettiğin konu olmalı :)

http://forum.donanimhaber.com/m_14295475/tm.htm

• http://forum.donanimhaber.com/m_23921457/mpage_1/f_/key_psychos%E9xy_//tm.htm#23921457
    ahan da buldum konularımdan birini
  • quote:

quote:

X-Trap konusunda kimse senin paylaştığın dosyayı indirmek istemiyordu.Eminim hatırlarsın 2005 üyesiyim ben de.3 kez nick değiştirdim.Çoğu kişi WySerie olarak hatırlar.2010'da açtığımız Mage Topluluğu ile aktif üyelerin çoğuyla tanışmıştık.4-5 arkadaş ile de samimi dostluklar kurduk.

Hatırlamam mı benim açtığım birçok konuya ön yargıyla bakardı insanlar nickimden doloayı Şu da bahsettiğin konu olmalı :)

Evet o konu Mesajım da varmış hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

quote:

2006 yılında knight online için kayıt olmuştum bu foruma tabi o zamanlar burası perili köşk gibi değildi bir konu açılır muhabbet,tartışmalar kopar giderdi; kanlı düşmanım vardı @SiLiFKeLi_eJDeR öldü mü kaldı mı hiç haberim yok onu bile özledim Bir de nick değiştirme işi çıkınca iyice koptu herkes birbirinden , nerdesiniz ihtiyarlar diyorum inş birileri çıkar. Unutmadan herkes eski nickini yazsında tanıyalım. Ben FuLLTiMeHaCKeR .

Vaaaaayyy eskilerden birini daha bulduk Hocam dün gibiydi o günler ya eski kullanıcı adını yazış stilinden tanıdım zaten Beni tanırmısın tanımaz mısın bilmiyorum ama ben PsychoSéxy_ ; KO genel bölümünün en polemikçisi olarak görülüyordum FearFroMe , Mert falan vardı acayip tartışmalar yaşardık sayfada :) hatta dur eskilerden bir tane bulup hortlatmaya çalışıcam

Hatırlamam mı ya hatırlıyorum tabi ki :) Çok uğraşmıştım nasıl yazsam diye demek ki iyi yamışım nicki :))

• quote:

quote:

quote:

Evet o konu Mesajım da varmış hatta.

Gördüm, sen bana inanlardanmışsın ty

Şu konuda epey ilginçtihttp://forum.donanimhaber.com/m_22330352/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 21 Mayıs 2012; 21:05:51 >

• ihtiyarLarın hepsi öLdü
  • 2006 da kayıt oldum.
    6e, efege, eren felan vardı o zamanlar.
    dh ko bile vardı.500online vardı lagdan nova atamıoduk:)

• quote:

Orijinalden alıntı: schiz0phren

ihtiyarLarın hepsi öLdü

Biz biz kaldık diyorsun yani :) Seni tebrik etmek gerek nickte değiştirmemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

2006 da kayıt oldum.

Şu Sens'in açtığı server'ı diyorsun sanırım, serverin adı Sunko'ydu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: schiz0phren

ihtiyarLarın hepsi öLdü

Biz biz kaldık diyorsun yani :) Seni tebrik etmek gerek nickte değiştirmemişsin.

beni herkes böyLe biLdi bunu değiştirmemek Lazım:)
  • quote:

quote:

2006 da kayıt oldum.

Oda vardı.
    bide dhko vardı :)70level sınırdı myko gibidi:)
    bende 2009da bıraktım.
    3senedir üniversiteye çalışıyorum.
    1,5aya bitiyor sınav
    euko europe ardream güzel bence %40 ı yabancı koxp ardreamda yokmus ben sınavdan sonra 3ayın acısı çıkartırım::))

• quote:

quote:

2006 da kayıt oldum.

Dhko'ydu :)
  • ben bu forumun eskilerinden değilim fakat burada ne ararsam ne zorluk çekersem bulurdum. Neyse lafı Mustafa topaloğlu gibi uzatmadan söylemeliyim ki bir çok online oyun oynadım senelerce koxp yüzünden knight oynayamadım ve knightın bu ortamını(çoluk çocuğun olmadığı,saçma sapan küfürlerin havada uçuşmadığı vs...) ortamını inanılmaz özlemişim. Emin olun hiç bir oyunda insanlar bu kadar sıcak kanlı davranmıyor birbirlerine yada ben karşılaşamadım.
  • Hatırlamammı bi aralar ToTeM diye biri vardı hatta herkez düşük levelken 73 74 level çarıyla otururken towndayken paso ss ler koyardı
  • quote:

hocam sızın ko dan cıktıktan sonra site acılmasın konunuzu hatırlıyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.