Şimdi Ara

II.Abdülhamit Han (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Darko Ness

Okay tiryakioglu Abdulhamit kitabini oku hocam

Bak hala Okay diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Tarihçi niye haber vermiyorsun hocam dehşete düştüm konuyu okuyunca resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

@Tarihçi niye haber vermiyorsun hocam dehşete düştüm konuyu okuyunca resmen

Ne haber vereceğim, zaman kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Bulutlar hz. Muhammed evliyalar pihuvvv.Şehitlerimize,gazilerimize en büyük hakaret bu maalesef

olmuş veya olmamış bilmemde böyle birşey olsa neden hakaret olsun bence gurur verici ALLAH yanında işte bundan daha gurur verici ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DryWeather

Bulutlar hz. Muhammed evliyalar pihuvvv.Şehitlerimize,gazilerimize en büyük hakaret bu maalesef
    quote:

Orijinalden alinti: LilTunechi

Bulutlar hz. Muhammed evliyalar pihuvvv.Sehitlerimize,gazilerimize en büyük hakaret bu maalesef

Böyle bir durum olup olmady?yny bilemeyiz ama böyle bir?ey olsa bence gurur verici olur , ALLAH bizim yanymyzda olmu? olur yani bunun neresi hakaret sevinecek ?eylere bile üzülüyoruzya.
  • O kadar kişi boşa canını verdi bilmem kac yıl surekli boşa yenildik bir anda allah geldi diyorsan allah akıl fikir versin.
  • nolmuş la konuya anlayamadım
  • kurtlarla dans kitabını yıllar önce henüz mustafa armağanı bilmezken okumuştum arkadaşların söylediği gibi olaylara inanılmaz bir pencereden bakıyor ki için daralır.
    Okay tiryakioğlunun kitapları da zaten tarih kitabı olarak değil roman olarak geçer ve kendisi eski gotik yazarlardan.nerdeyse tüm kitaplarında necronomicon adlı ölüler kitabına atıfta bulunur,düşün yani gerçeklik payını.ama kitaplarını okumak eğlencelidir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.