Şimdi Ara

II.Abdülhamit Han

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar netten şurdan burdan II.Abdülhamit Han hakkında parça parça bir şeyler okuyoruz ama II.Abdülhamit Han hakkında kitap, video vb. bildiğiniz kaynak varsa paylaşır mısınız öyle bir kaynağa ihtiyacım var

• Vahdettin Engin'in kitaplarını tavsiye ederim.Zaten 2.Abdülhamid deyince direk onun kitapları aklıma geliyor.
  • Teşekkürler hocam tavsiyen için.
  • kurtlarla dans kitabını öneririm ;)
  • Akademik olarak belirli bir yere gelmiş tarafsız ve objektif,fantasik hikayeler ve masallar anlatmayan kişilerin kitapları olmalı...
    Mesela Sultan'ın huzuruna gelip toprak istiyen Yahudi "Theodore Herzl" kovması olayı tamamiyle çarpıtma ve palavra,
    Olayın gerçeği gerçekten kalacak yer isitiyor ama bu padişahın huzuruna gelerek değil,(zaten koskoca padişahın huzuruna gelip kimse toprak istemeye cüret edemez) uzaktan yazışma şeklinde aracılar ile oluyor.Padişahda size toprak veremem ama Mezopotamya ya dağınık şekilde oturabilirsiniz tarzında birşey söylüyor...

Bu konuda ilk aklıma gelen Vahdettin Engin'in kitapları,gerçi ben okumadım ama Sultan Abdulhamit hakkındaki en iyi bilgiye sahip kişi olduğunu biliyorum,"tarihin arka odasında" bir kaç defa konuk oldu,onlarıda izleyebilirsin

diğer videoları youbeden aratın çıkar zaten...

• Sultan II. Abdülhamid Han / Bir Mazlum Padişah tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayatının videosu varsa pm lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahdettin Engin diyorum, başka bir şey demiyorum. Kendisiyle bizzat tanışma imkanı bulmuştum bir toplantıda. Çok da beyefendi birisidir.
  • Okay tiryakioğlu -2.Abdülhamid.
    Tavsiye ederim hocam.baslarda sıkılabilirsiniz ama sonlara dogru olaylar cozumlenmeye basladıkca kalp ritminiz artacak hızlı hızlı okuyacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı - Mustafa Armağan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngnl

Okay tiryakioğlu -2.Abdülhamid.
    Tavsiye ederim hocam.baslarda sıkılabilirsiniz ama sonlara dogru olaylar cozumlenmeye basladıkca kalp ritminiz artacak hızlı hızlı okuyacaksınız.

quote:

Orijinalden alıntı: RAkara

Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı - Mustafa Armağan

Adam kaynak demiş. Kaynak olarak yalnızca tarihçiler kullanılabilir. Bir tanesi hikayeci (Okay) diğeri de kendi kendine saçmalayan birisi (Musti).
  • Öyle deme büyük tarihçi nlar.Kurtuluş savaşı diye bir şey yok çanakkalede öbür taraf yardım etti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

quote:

Adam kaynak demiş. Kaynak olarak yalnızca tarihçiler kullanılabilir. Bir tanesi hikayeci (Okay) diğeri de kendi kendine saçmalayan birisi (Musti).

• quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Öyle deme büyük tarihçi nlar.Kurtuluş savaşı diye bir şey yok çanakkalede öbür taraf yardım etti...

Hatta ormanlardan kaplanlar ve birçok yırtıcı gelip düşmana saldırdılar,o şekilde çanakkale savaşını kazandık.
  • Canis Majoris kullanıcısına yanıt
    Bulutlar hz. Muhammed evliyalar pihuvvv.Şehitlerimize,gazilerimize en büyük hakaret bu maalesef

• quote:

quote:

quote:

Üstad var birde kardeş onu unuttun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhun yabgu

quote:

quote:

quote:

Üstad var birde kardeş onu unuttun.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/162931/kadir-misiroglu-kirlenmek-muhim-degil-cunku-omo-var

• Okay tiryakioglu Abdulhamit kitabini oku hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan rami paşa'nın anılarını, bir de şevket süreyya'nın enver paşa kitabının ilk cildini önerebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.