Şimdi Ara

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/ (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
12
Favori
31.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yoğun bir dönemime denk geldi, ki hala devam ediyor neyse ki haftasonundayız; Öncelikle kaçırdığım maç çok yakındı fakat bir önceki maç kesinlikle Kral derdim, ve şuanda da kesinlikle;

MoR 1
    H&H 2
  • Heaven and Hell'in yeri ayridir.

Heaven and Hell 3
  • https://forum.donanimhaber.com/m_3532655/mpage_2/tm.htm

forumun şu zamanlarını görmek isterdim
  • MoR: 2
    H&H: 3

abi Dio'yu gören basıyor oyu anlamadım ben bu işi.
  • aynısını Mercyful Fate'e deseler hoşuna gider mi
  • MoR 3
  • Konuyu Ozzy ve Dio çekişmesine çekmeye gerek yok çünkü iki albüm de metalin klasikleri arasında ama hangisi daha klasik derseniz düşünmeden MoR derim. Fakat iki albümü de parça bazında incelediğimizde Heaven and Hell'in bariz üstünlüğü var bana göre.
    Heavy metalin soundunun 10 yıl içerisinde ne kadar değiştiğini de gösteriyor bence bu iki albüm. Bu eşleşmede oyumu Dio'dan yana atacağım, kusura bakma Ozzy baba 80'lerin büyüsüne kapıldık

Heaven and Hell:4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada küçük bir itirafta bulunayım bu sıralar Adamlar ve Son feci bisiklet dinliyorum, hatta otobüste, tuvalette falan onu bir görseniz diye şarkıya giriyorum farketmeden Bir kaç gün daha devam ederse diş ipiyle intihar edicem yerime birisini atarsınız

• Mor +1

iki albümünde yarışsın istiyorum
  • Bir tarafta sadece Black Sabbath, diger tarafta Dio ve Black Sabbath. Tabii ki dondurmamin ustune cikolata alacagim

Black Sabbath: 5
    Black Sabbath: 4

Hatirlatin da aksama maci koyayim, su an yoldayim

• Çeyrek finali kapatıyoruz, farkındayım. İlk mesajı ilk fırsatta güncelleyeceğim

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath (1973)

vs

Judas Priest - Painkiller (1990)

• Son birkac haftadir sanki hep ayni maçlar dönüp duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Painkiller ile MoR eşleşir diye düşünmüştüm ama bu eşleşme beni hiç zorlamayacak.

Black Sabbath 1

Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer. Burada Painkiller yollara tekabül ediyor. Yarı finale geldi ama finale gidecek kadar kaliteli bir albüm değil, SbS albümüyle oturur Rakı balık yaparsın ne bileyim çocukluk arkadaşındır veya sana tavsiye veren bi büyüktür ama Painkiller yeni oyuncaklarıyla mahalledeki çocuklara hava atan sarı saçlı havalı bebedir gözümde...
  • Milli Akrobat.

BS 2
    JP 0

Edit:
    Maggese durumu çok güzel özetlemiş, oysaki jürideki hemen herkesi JP'in en iyi albümünü PK kabul ettiğini düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 17 Ekim 2016; 23:09:57 >
  • Kurban Bayramlarının vazgeçilmez şarkısı Sabbath Bloody Sabbath, 30 Ağustos'un resmi şarkısı A National Acrobat ve laz müteahhitlerimize selam çakan Spiral Architect ile bizden bir albüm SBS.

BS 3
    JP 0

Hakikaten Spiral Architect ne şarkı be....
  • Bari painkiller oysuz gitmesin...

Painkiller : 1

Bu demek degil ki Sabbath bloody sabbath güzel album degil.Tabii ki de güzel bir albüm...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıllık ilişkimin dün bitmesinin ardından acımı dindiremeyen painkiller ında a... koyayım.

bs 4

bundan sonra baktınız oy falan atmıyorum beni pas geçebilirsiniz.
  • Eee, artık bir sonraki başkanı ve ne üzerine yapacağımızı belirlesek mi ki Ben açıkçası milliyetçilik yapıp Türk albümleri üzerine gidelim diyorum ama açıkçası hem edinmesi zor olur hem de turnuvalık albüm çıkar mı emin değilim

Gönlümde çeyrek finale kadar gelen aşağı yukarı her albüm kazanmış durumda

Bir de yarı finale artık en babalar kaldı, yorumsuz geçmeyelim

Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath (1973)

vs

Dio - Holy Diver (1983)

• İlk yorumuma sadık kalarak, yinelemek isterim: Dio'nun kendi grubuyla yaptığı albümleri çekici veya elediği albümlerden üstün katiyen bulmuyorum; çok tekrara dayanan, formülatif oldukları ve heavy metalden uzak olması en büyük gerekçelerimdir;

Sabbath Bloody Sabbath 1
  • Black Sabbath: 2
    Dio: 0

Dio, içerisinde klasikler barındırsa da beni hiçbir zaman içine çekmemiş, tam anlamıyla bütünleştirememiş bir albüm. Karşısında ise metalin babalarının ilk 8 senelik dönemini geçtim belki de bütün diskografisinin en güçlü, en sağlam albümü var. İçerisinde boş denebilecek tek bir şarkı olmadığı gibi Iommi'nin akıl almaz işlerini ve Geezer Butler ile Bill Ward'un harikalar yarattığı bass ve davul partisyonlarını güzel synthler ile süsleyip her zamankinden daha katmanlı, daha komplike ancak klasikliğinden de ödün vermeyen bir albüm çıkartmışlar. Ballad da yaparım kariyer de diyerek bundan önce Solitude, Planet Caravan gibi süper işler yapan grup burada da Spiral Architect'in en azından bir kısmıyla bize bu ustalığını yaşatıyor. Şarkı şarkı değerlendirdiğimizde A National Acrobat ve SBS'nin insanüstü enerjisi ve Sabbra Cadabra gibi keyif verici madde kıvamında bir şarkıyı da kafaya koyabiliriz albümde. Ki daha geriden Looking For Todayler, Who Are You?lar mevcut. Dio'da ise bir Holy Diver, bir de Don't Talk To Strangers benim için. Onlar da açıkçası şöyle böyle. Dio'nun isminin yükselttiğini düşündüğüm eserler. Mötley Crue havası veriyor bana daha çok albüm. Sabbath ise tam anlamıyla heavy metalin tüm güzelliklerini barındıran atmosferse atmosfer ulan diyen bir şaheser.

Edit: Sabbath 2, bobafett hocam ben yorum yaparken oyunu vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 19 Ekim 2016; 11:17:31 >

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.