Şimdi Ara

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/ (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.386
Cevap
12
Favori
31.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke buraya Blüe Öyster Cült'ü de ekleseydik Black Sabbath ile yarışırdı.
  • Bir tarafta heavy metal'in babası Black Sabbath diğer tarafta vokal tanrısı Dio. İki albümde de güzel şarkılar var,kabul. Ama Ronnie James Dio Gibi bir Üstad'da oysuz gitmemeli. Holy Diver,Rainbow In The Dark,Don't talk to strangers gibi güzel şarkıların yanında zaten yukarıda bahsedilmiş; sabbath bloody sabbath,spiral architect,national acrobat,Sabbra Cadabra gibi güzel şarkılarda var... Başka bir albüm olsa oyum Sabbath'a idi. Ama Dio faktörü var.

Dio:1
  • BS 3
  • Dio albumunu cok sevmekle birlikte, oyum BS'ye.

BS 4
    Dio 1
  • Bu ne be her seferinde Black Sabbath yarışıyor, Dio bana hep ezilen hor görülen bir adam gibi gelirdi ama burada çok seveni varmış. Rainbow'u elediğinizi düşünürsek skora pek bir etkisi olmayacak zaten

Dio 2
  • Arkadaslar, dunum ve bugunum kilit oldugu icin oyum belli olsa da yorum yapamadigimdan yazamadim ve oy veremedim (sonucu degistirmiyor) (konuyu unuttum sanmayin). O yuzden isterseniz aksama kadar oylari toparlayalim, yeni maca gecelim ya da ben oylamak istiyorum derseniz iki babanin hatrina pazar gunu aksamina kadar bekleyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok arada kaldım gerçekten. Bitirelim şu işi, Dio baba daha çok acı çekmesin.

Black Sabbath:5

• Turnuvada sona gelmeden önce, var mı eklemek istediğiniz bir şey

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

Black Sabbath - Heaven and Hell (1980)

vs

Iron Maiden - Somewhere in Time (1986)

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaslar, dunum ve bugunum kilit oldugu icin oyum belli olsa da yorum yapamadigimdan yazamadim ve oy veremedim (sonucu degistirmiyor) (konuyu unuttum sanmayin). O yuzden isterseniz aksama kadar oylari toparlayalim, yeni maca gecelim ya da ben oylamak istiyorum derseniz iki babanin hatrina pazar gunu aksamina kadar bekleyelim.

Yeni yarışma hangi tür olacak ?
  • Somewhere in Time: 1
  • quote:

Ben açıkçası milliyetçilik yapıp Türk albümleri üzerine gidelim diyorum ama açıkçası hem edinmesi zor olur hem de turnuvalık albüm çıkar mı emin değilim
  • quote:

quote:

Ben açıkçası milliyetçilik yapıp Türk albümleri üzerine gidelim diyorum ama açıkçası hem edinmesi zor olur hem de turnuvalık albüm çıkar mı emin değilim

İsveç, Norveç değil ki burası en iyi grupların bile bazı kayıtları amatör tadında, Black Metal ve şu son zamanlarda çıkan abidik gubidik tarzlar hariç her tarza katılırım benim için sorun olmaz ama bir eleştirim var kendime de tabi... bazen yoğun oluyoruz şu bu ama boş olduğumuzda en azından 2-3 satır fikir belirtsek, sohbet etsek çok güzel olacak...

• Iron Maiden: 2
    Black Sabbath: 0
  • quote:

quote:

Hocam folk metalden iyi malzeme cikar ve inanin cok keyifli muzikler kesfedebiliriz. Elimde mukemmel folk metal albumleri var eger kararlastirirsaniz zevkle paylasirim sizlerle de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

quote:

İsveç, Norveç değil ki burası en iyi grupların bile bazı kayıtları amatör tadında, Black Metal ve şu son zamanlarda çıkan abidik gubidik tarzlar hariç her tarza katılırım benim için sorun olmaz ama bir eleştirim var kendime de tabi... bazen yoğun oluyoruz şu bu ama boş olduğumuzda en azından 2-3 satır fikir belirtsek, sohbet etsek çok güzel olacak...

önemli kısım bence bu

@Darkwoods My Betrothed pek folkçu değilim zevk olarak, o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum

Bir de genel olarak yalanım yok bir sonraki turnuvaya katılabilir miyim bilmiyorum, düşün ki kendi turnuvama oy atamıyorum yoğunluktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 22 Ekim 2016; 23:10:20 >

• Valla bence bu turnuvanın v2'side güzel olur. Daha küçük çaplı unutulmuş albümlerden hatta burada erken elenmiş sağlam albümlerden bir karmayla. Gayet eğlenceli bir turnuvaydı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

quote:

önemli kısım bence bu

@Darkwoods My Betrothed pek folkçu değilim zevk olarak, o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum

Bir de genel olarak yalanım yok bir sonraki turnuvaya katılabilir miyim bilmiyorum, düşün ki kendi turnuvama oy atamıyorum yoğunluktan

Geniş çaplı trash ve pre-death olabilir mesela geçen yarışmada kısıtlamıştık.

• Tür için oylama yapalım en fazla oyu alan türde yapılsın bence. Ve sonra 3. başkan seçilecek en heyecanlı kısmı o olur.

Iron Maiden 3

Black Sabbath 0
  • Heaven and Hell 1
    Somewhere in Time 3

Heaven and Hell de yolcu
  • Yav bu dio size ne etti

Bu eslesme resmen iki zevkin kapismasi olmus. Cunku sozler yogun, vokalistler efsane, riffler ve calanlara laf soyleyeni Allah carpar. E o zaman biz nasil secim yapacagiz? Kendimize sunu soruyoruz, ben daha sert ve net tavirli albumu mu yoksa daha enstrumanlarin dans ettigi daha renk paleti bulunan albumu mu tercih ederim. Su an benim kulagima (ozellikle Dio'nun tarzindan olsa gerek) fark bu gibi geldi ve boyle oyumu belirledim:

Black Sabbath: 2
    Iron Maiden: 3

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.