Şimdi Ara

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/ (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.386
Cevap
12
Favori
31.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Klip şahaneymiş

Samanyolu oyunculugu iceriyor klip

Grup uyeleri satanistti yanlis hatirlamiyorsam. Sarki sozleri genelde hristiyanliga hakaret ve alay odakli sozlerden olusuyor. Valla ozellikle Norvec'te bu tur gruplar bol. Kilise falan da yakiyorlar hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

quote:

Klip şahaneymiş

Grup uyeleri satanistti yanlis hatirlamiyorsam. Sarki sozleri genelde hristiyanliga hakaret ve alay odakli sozlerden olusuyor. Valla ozellikle Norvec'te bu tur gruplar bol. Kilise falan da yakiyorlar hatta

Bi tane salak var şuan ormanda yaşıyor video falan çekiyor büyük oyunu anlatıyor, kah geliyor black metal falan sayıklıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

quote:

Klip şahaneymiş

Bi tane salak var şuan ormanda yaşıyor video falan çekiyor büyük oyunu anlatıyor, kah geliyor black metal falan sayıklıyor

Varg Vikernes

Kilise yakma + cinayetten hapse girmis zamaninda. Hapiste album falan cikarmis. Yeryuzundeki en irkci adam olabilir. Bu kilise yakicilarin atasi bu ve bunun tayfasina dayaniyor. 1990'larda yaklasik 60 tane kilise yaktilar Norvec'te.

• Sarki güzelmiş hocam begendim Ama bu adamlar turkiye'de olsa yasatmazlar. Klip cok marjinal... N'apalim dimmu borgir dinledik. Burzum,Abbatt diye devam edelim mi?

• Bana kalirsa naz yapiyorsun da, neyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarın akşama yorumlu mesaj yazmayı planlıyorum final eşlemesi ve pelerinli hakkında.

Bu arada bence de NAZ yapıyor Papa ! Üşenmese çok güzel becerir halbuki ve eğlenceli de olur..

60/70'lerin progresif rock yarışmasına varım da normal progresif metal işleri beni hiç açmıyor.
    Oyum tek de olsa heavy metal turnuvasına en yakın olarak gördüğüm ve kendimin de sık dinlediğim tür olan traditional doom metal (1.kuşak doom metal) diyeceğim.

Ben derim hemen her türü kapsayan metal albüm, ep, demo vs kapışması için konu açayım uygun bir vaktimde, isteyen aynı türdeki istediği eşleşmeyi koysun, böylece hesaplaşmamış biraderleri de görmüş oluruz hem, ne dersiniz ?

@Sakis Tolis: Selamlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 27 Ekim 2016; 0:13:14 >

• Judas Priest - Screaming For Vengeance X Black Sabbath - Paranoid

#88 eşleşmesinde Paranoid'in ezici üstünlük almasına karşın Screaming For Vengeance galip olarak yansıtılmış ilk sayfada ve bu maç sonrası 2 albümü daha elemiş. ŞOK ŞOK ŞOOK..!!
    Düşünün Paranoid ne albümleri daha elerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 27 Ekim 2016; 14:0:37 >
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Elemezdi, karistirma oralari

Ozur dilerim arkadaslar, farketmemisim. Isterseniz paranoide juri ozel odulu verelim (benim de oyum bu yondedir)

Cidden cok ozur dilerim arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 27 Ekim 2016; 15:04:19 >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Kaç para aldın?
  • 3 album + bir miktar holosko

Arkadaslar, ayibin farkindayim, ozur olmaz ama bence tam da esit yerlere kadar giderlermis yine de her turlu cezaya raziyim

• Wolf'ün de ravenous albumunu yedin daha en basinda ama iddasi olmadigi için birşey demedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

3 album + bir miktar holosko

Arkadaslar, ayibin farkindayim, ozur olmaz ama bence tam da esit yerlere kadar giderlermis yine de her turlu cezaya raziyim

Papa ile ortak başkansınız, hayırlı olsun. Saints n' Sinners'ında böyle bir şeyi vardı yanılmıyorsam bi bakayım.
  • Evet bir değil iki değil ..

Maggese'in önerisine katılıyorum, bu işi ikiniz götüreceksiniz.

Hadi hayırlı olsun şimdiden !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Arkadaşlar yarın akşama yorumlu mesaj yazmayı planlıyorum final eşlemesi ve pelerinli hakkında.

Bu arada bence de NAZ yapıyor Papa ! Üşenmese çok güzel becerir halbuki ve eğlenceli de olur..

60/70'lerin progresif rock yarışmasına varım da normal progresif metal işleri beni hiç açmıyor.
    Oyum tek de olsa heavy metal turnuvasına en yakın olarak gördüğüm ve kendimin de sık dinlediğim tür olan traditional doom metal (1.kuşak doom metal) diyeceğim.

Ben derim hemen her türü kapsayan metal albüm, ep, demo vs kapışması için konu açayım uygun bir vaktimde, isteyen aynı türdeki istediği eşleşmeyi koysun, böylece hesaplaşmamış biraderleri de görmüş oluruz hem, ne dersiniz ?

@Sakis Tolis: Selamlar !

Bence en mantiklisi sizin oneriniz. Tum turleri kapsayan bir yarisma yaparsak hem herkesin gonlu yapilmis olur, hem de surekli ayni gruplari gormekten bikmayiz, cesitlilige doyariz.

• Merhaba arkadaşlar şu bahsi geçen Prog rock-metal konusunun sahibi benim. Maalesef katılım kıtlığından dolayı askıya aldım o konuyu. Pelerinli ile konuştum, bu aralar Prog lafı çok sık geçiyor. Bu arada bayadır takip ediyorum bu konuyu ve bir aralar yoğunluktan dolayı oy atmayı bırakmış ve sonradan da sizleri bozmak istemeyip oy atmamayı düşünmüştüm. Yeni turnuvada Prog olacaksa ben her türlü yardımı yapmaya hazırım. İsterseniz benim eski turnuvayı devam ettirelim diyeceğim ama çoğunuz Prog rocktan uzak metalci kişilersiniz. Bu yüzden Prog metal olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi bu benim görüşüm. Sonuç ne olursa olsun bir sonraki turnuvada işin içinde olmak isterim. Bobafett hocamın dediği bana çok karışık geldi. Çok karışık olur bence öyle olursa. Tek bir tür altında toplanmak bence daha uygun. Öyle apar topar konuya atlamış gibi oldum ama sadece görüşümü belirtmek istedim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

Merhaba arkadaşlar şu bahsi geçen Prog rock-metal konusunun sahibi benim. Maalesef katılım kıtlığından dolayı askıya aldım o konuyu. Pelerinli ile konuştum, bu aralar Prog lafı çok sık geçiyor. Bu arada bayadır takip ediyorum bu konuyu ve bir aralar yoğunluktan dolayı oy atmayı bırakmış ve sonradan da sizleri bozmak istemeyip oy atmamayı düşünmüştüm. Yeni turnuvada Prog olacaksa ben her türlü yardımı yapmaya hazırım. İsterseniz benim eski turnuvayı devam ettirelim diyeceğim ama çoğunuz Prog rocktan uzak metalci kişilersiniz. Bu yüzden Prog metal olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi bu benim görüşüm. Sonuç ne olursa olsun bir sonraki turnuvada işin içinde olmak isterim. Bobafett hocamın dediği bana çok karışık geldi. Çok karışık olur bence öyle olursa. Tek bir tür altında toplanmak bence daha uygun. Öyle apar topar konuya atlamış gibi oldum ama sadece görüşümü belirtmek istedim :))

Hocam karisik tum gruplar olsun diyor fakat atiyorum prog metal albumu ile melodic death metal albumu de eslesmemeli diyor. Yani ayni turde olmak sartiyla her turlu metal album kendi arasinda eslesebilir diyor. Bence mantikli ve daha cesitli bir secenek.

• Tamam hatalar yaptim da bilerek de album yemedim, o konuda yanlis anlasilma olmasin. Ne kadar gonlum de gitse kac kere favori albumum gitti hatta.

Ama yine de baskan olarak basarisiz oldugumu biliyorum, o yuzden devami icin zaten sozum gecmemeli

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar şu bahsi geçen Prog rock-metal konusunun sahibi benim. Maalesef katılım kıtlığından dolayı askıya aldım o konuyu. Pelerinli ile konuştum, bu aralar Prog lafı çok sık geçiyor. Bu arada bayadır takip ediyorum bu konuyu ve bir aralar yoğunluktan dolayı oy atmayı bırakmış ve sonradan da sizleri bozmak istemeyip oy atmamayı düşünmüştüm. Yeni turnuvada Prog olacaksa ben her türlü yardımı yapmaya hazırım. İsterseniz benim eski turnuvayı devam ettirelim diyeceğim ama çoğunuz Prog rocktan uzak metalci kişilersiniz. Bu yüzden Prog metal olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi bu benim görüşüm. Sonuç ne olursa olsun bir sonraki turnuvada işin içinde olmak isterim. Bobafett hocamın dediği bana çok karışık geldi. Çok karışık olur bence öyle olursa. Tek bir tür altında toplanmak bence daha uygun. Öyle apar topar konuya atlamış gibi oldum ama sadece görüşümü belirtmek istedim :))

Hocam karisik tum gruplar olsun diyor fakat atiyorum prog metal albumu ile melodic death metal albumu de eslesmemeli diyor. Yani ayni turde olmak sartiyla her turlu metal album kendi arasinda eslesebilir diyor. Bence mantikli ve daha cesitli bir secenek.

Anladım hocam ama yine çok karışıklık olur bence. Bir sürü tarz, bir ton grup var. Listeyi belirlemek çok işimizi alır. Bence bunun gibi bir fikir en son all star olarak yapılabilir. Ki öbür türlü maçlar da karışır. Tabi herkes kendi dinlediği tür olsun diyor, bu durumda yine düşünülebilir bir seçenek. Ama yeni turnuva için oylama olacaksa ben oyumu Prog Metalden veya benim eski turnuvadan yana kullanırım

• quote:

quote:

quote:

Anladım hocam ama yine çok karışıklık olur bence. Bir sürü tarz, bir ton grup var. Listeyi belirlemek çok işimizi alır. Bence bunun gibi bir fikir en son all star olarak yapılabilir. Ki öbür türlü maçlar da karışır. Tabi herkes kendi dinlediği tür olsun diyor, bu durumda yine düşünülebilir bir seçenek. Ama yeni turnuva için oylama olacaksa ben oyumu Prog Metalden veya benim eski turnuvadan yana kullanırım

Dediginiz de dogru aslinda, buyuk emek ister konuyu derli toplu tutmak. Benim icin fark etmez iki turlu de olur, zaten oylamaya gore prog metal cogunlukta, ben de uyar ve katilirim eger duzenlenirse prog metal yarismasi.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.