Şimdi Ara

II. İstanbul ( Avr. yakası ) İftar Buluşması | Buluştuk ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
15
Favori
9.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Helal dostum salı günü ordayım

İnşallah hepimiz orda olacağız . Bu sene daha güzel olacak umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Government

quote:

Geçen sene yemekleri yiyip sahile inmiştik bu sefer fasıl var sanırsam güzel olur
  • quote:

quote:

quote:

Geçen sene yemekleri yiyip sahile inmiştik bu sefer fasıl var sanırsam güzel olur

Evet , fasıl olacak yemekten sonra dostum . Az kaldı eğlenceye

• Dostum ben gelemiycem listeden çıkarabilirsin beni
    size iyi eğlenceler
  • Arkadaşlar bugün gideceğimiz mekanda ailemle beraber iftar yaptım test etmek amacıyla . Mekanda gördüğüm tek kusur merdivenlerin dar ve dik olması . Yemekleri gayet lezzetliydi ve göze hitap ediyordu . Mekanı bir çekirdek aile hep beraber işletiyorlar ve tanıdığım en temiz insanlar sanırım . Tuvaletlerinde parfüm , deodorant , kulak çöpü ve saire araç gereçler mevcut . Başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim .
  • kadıköyden toplanıp gideceğimiz arkadaşlar planlamayı yapsak
  • Yapalım
  • Hep boğazınıza harcamayın, 3-5 kuruş toplayıp ARAKAN yazarak 5601'e gönderin
  • Kaç kisi oldunuz?

Thy den bedava Uçma hakkim var. Sirf sali aksami iftar için gelmem gereklimi acaba? Valla dusunmuyor degilim. Neyse seneye ins.

Sizlere afiyet olsun.

Biz ist. Disindaki dh liler sizden tek ricamiz; Adam gibi resim, video cekin.

Organizator arkadas gayet prof. Calisiyor. Tebrik ediyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Kaç kisi oldunuz?

Thy den bedava Uçma hakkim var. Sirf sali aksami iftar için gelmem gereklimi acaba? Valla dusunmuyor degilim. Neyse seneye ins.

Sizlere afiyet olsun.

Elimdeki listede numarasını bırakan 50 kişiden fazla var . Gelme imkanın varsa gelmeni tavsiye ederim dostum , geçen senekinden çok daha güzel olacağını düşünüyorum . Şu anda elimde fotoğraf makinesi veya kamera yok ama gelen arkadaşlardan rica ediyorum , gelirken getiriyorlar . Bu arada çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [bscfp=]
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Kaç kisi oldunuz?

Sizlere afiyet olsun.

Elimdeki listede numarasını bırakan 50 kişiden fazla var . Gelme imkanın varsa gelmeni tavsiye ederim dostum , geçen senekinden çok daha güzel olacağını düşünüyorum . Şu anda elimde fotoğraf makinesi veya kamera yok ama gelen arkadaşlardan rica ediyorum , gelirken getiriyorlar . Bu arada çok teşekkür ederim :)

Hocam geçen ay Iş dolayisi ile gelmistim,

Bakirkoy bulusmasina katilmistim.. seneye gibi gorunuyor

Selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk-Engineer -- 28 Temmuz 2012; 21:18:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ümraniye veya civarından gidecek olan müdürler bana pm atsın bakim
  • geliyorum yarın ararım seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electi

geliyorum yarın ararım seni

Bu akşam listeyi son kez düzenleyip , mekana kişi sayısı söyleyeceğim . Bugün ara istersen ya da numaranı bırak ben ararım

• Konuyu yukarı çekelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Hep boğazınıza harcamayın, 3-5 kuruş toplayıp ARAKAN yazarak 5601'e gönderin

Sende burda lölö yapacağına camiye git 2 rekat namaz kıl, cuma namazı vaazını dinle, arakana yardım toplandığını dinle. Camiden çıktğnda bağışını yap,

Varmı sorun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Sende burda lölö yapacağına camiye git 2 rekat namaz kıl, cuma namazı vaazını dinle, arakana yardım toplandığını dinle. Camiden çıktğnda bağışını yap,

Varmı sorun?

Diyanetin vaazını dinlemem.
    Benim namazımdan sanane.
    Buradaki herkesin cumaya gitmediği aşikar.
    Bağış yapıp yapmadığımı da bilmiyorsun.

Buyur sorunlar burda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Varmı sorun?

Diyanetin vaazını dinlemem.
    Benim namazımdan sanane.
    Buradaki herkesin cumaya gitmediği aşikar.
    Bağış yapıp yapmadığımı da bilmiyorsun.

Buyur sorunlar burda.

Sivrilik yapma adamım, bu konudaki çoğu kişi oruclu hatırlatırım. Ayrıca bizim boğazın hesabını yapmakta sana düşmez. Hede hödö yapmaya gerek yok. Gecen cuma butun camilerde bagıs toplandı zaten .. Rahat ol sen.

• Pazar günü herkesi aradım ama çoğu kişinin telefonuna ulaşamadım . Kesin geliyorum onayını almadığım kişileri listeye eklemiyorum ve bugün herkesi son kez arayıp listeyi tamamen bitiriyorum . Telefonunuz açık olsun lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.