Şimdi Ara

II. İstanbul ( Avr. yakası ) İftar Buluşması | Buluştuk ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
15
Favori
9.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Orijinalden alıntı: boor

Hep boğazınıza harcamayın, 3-5 kuruş toplayıp ARAKAN yazarak 5601'e gönderin

Sende burda lölö yapacağına camiye git 2 rekat namaz kıl, cuma namazı vaazını dinle, arakana yardım toplandığını dinle. Camiden çıktğnda bağışını yap,

Varmı sorun?

Diyanetin vaazını dinlemem.
    Benim namazımdan sanane.
    Buradaki herkesin cumaya gitmediği aşikar.
    Bağış yapıp yapmadığımı da bilmiyorsun.

Buyur sorunlar burda.

Sivrilik yapma adamım, bu konudaki çoğu kişi oruclu hatırlatırım. Ayrıca bizim boğazın hesabını yapmakta sana düşmez. Hede hödö yapmaya gerek yok. Gecen cuma butun camilerde bagıs toplandı zaten .. Rahat ol sen.

La tamam seni kenara ayırıp söyledim. Aynı şeyleri yazıp duruyorsun oraya.

Verdiğim servis diyanet için açıldı zaten bunu da belirteyim. Geçen sene (yukardaki gevşek gelmediği için bilmez) toplayalım dedik ama organize olamadık. Bu sene yapın bari diye yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Beyler Üsküdardan vapurla eminönüne geçicekler varsa buluşup beraber geçelim

Hocam, locoo ve birkaç arkadaşla birlikte Kadıköy'den vapurla geçicez. Sana yoldaş olarak Üsküdar'dan kimse yoksa sen de bize takıl istersen.
  • quote:

yarın kadıköy den grup olarak geçicez eminönüne. 18.45 te buluşup 7 vapuruyla geçicez sende gel hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

quote:

yarın kadıköy den grup olarak geçicez eminönüne. 18.45 te buluşup 7 vapuruyla geçicez sende gel hocam

tamamdır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Government

Pazar günü herkesi aradım ama çoğu kişinin telefonuna ulaşamadım . Kesin geliyorum onayını almadığım kişileri listeye eklemiyorum ve bugün herkesi son kez arayıp listeyi tamamen bitiriyorum . Telefonunuz açık olsun lütfen

büyük ihtimal numarama ulaşamamışsındır .telefonum kapalıydı .akşama seni arıycam birader.
  • Arkadaşlar tek telefonum olduğu için iki hattımdan biri açıkken diğeri kapalı olmak durumunda . Ulaşmak isterseniz ikisini de ararsanız sevinirim .
    (0537)827 57 84
    (0535)366 58 10
    Bugün iftardan önce kişi sayısı kesin belli olmak zorunda . Sonrasında haber veren arkadaşlar kusura bakmasınlar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal olan varmı aranızda varsa onlarla özel görüşcem sosyal hayatın inceliklerini anlatcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Asosyal olan varmı aranızda varsa onlarla özel görüşcem sosyal hayatın inceliklerini anlatcam

Avatarından belli hocam, tüm incelikleri anlatacağın ve bunun için sabırsızlandığın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Avatarından belli hocam, tüm incelikleri anlatacağın ve bunun için sabırsızlandığın.

Maksat insanlara yardımcı olmak dostum
  • Son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Son durum nedir?

Son durum derken neyi soruyosun dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Son durum nedir?

Son durum derken neyi soruyosun dostum ?

arkadaş beni aramıştı az kişi vardı bulusma oluyor demi?
  • 5 kişi gelse bile bu buluşma olacak , hiç merak etmeyin arkadaşlar . Sadece beklediğimden az bir sayı oldu yani aslında hiç de az kişi sayılmayız .

• quote:

Orijinalden alıntı: Government

5 kişi gelse bile bu buluşma olacak , hiç merak etmeyin arkadaşlar . Sadece beklediğimden az bir sayı oldu yani aslında hiç de az kişi sayılmayız .

kaç kişiyiz ki şuan ?
  • Bu gün kendisi ile görüştüm, işimden ötürü gelemeyeceğimi beyan ettim yoksa katılırdım. Diğer kişilerin neden gelmediğini anlayamadım sanırım fiyat onlar için uçuk geldi?
  • Kocaeli'nden geliyorum buluşma için.Güzel olacak inşallah.Yalnız erken ayrılmak zorunda kalıcam.Ona yanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

Kocaeli'nden geliyorum buluşma için.Güzel olacak inşallah.Yalnız erken ayrılmak zorunda kalıcam.Ona yanıyorum.

niyelan
  • Ana mesajı düzenlemedim ama 30-40 bir şey olacak sayımız . Fiyat konusunda pek sıkıntı yaşamadık ama nedense çoğu kişi iptal etti . Zaten bildiğiniz gibi yemek + fasıl dahil olduğu için hiç de uçuk bir fiyat değil aslında . Ve son olarak seneye böyle bir organizasyon yapmayı düşünmüyorum çünkü bu sene çoğu kişi beni zor durumda bıraktı maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanist

quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

Kocaeli'nden geliyorum buluşma için.Güzel olacak inşallah.Yalnız erken ayrılmak zorunda kalıcam.Ona yanıyorum.

niyelan

Nasıl niye olm.11 gibi falan binmem lazım diye düşünüyorum.
  • Ben gelemiyorum arkadaşlar, size iyi eğlenceler. :)

Yusuf yanlış anlama normalde olsa gelirdim biliyorsun, ama oradayken işkence çekeceğim yüksek ihtimalle ağrıdan o yüzden macera aramaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 31 Temmuz 2012; 2:38:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.