direkt yatayla ytü %30'a gec kanka üstteki arkadaş haklı dersleri ingilizce alabiliyorsun zaten, grupta bayağı konusu acıldı. ytü'ye %100 gelmedi diye üzülüyorsan %30'a myp ile geç direkt. marmara okeyse senin için sen bilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İİBF 2024 (3. sayfa)
-
-
4.5k ile ytü iktisat gelmedi yazık oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf 10k yaptım diye Marmara İngilizce yazdın de mi hocam ama YTÜ %30 Marmara'nın önünde kapattı keşke %30 yazsaydın o kadar dedik diplomaları bile %100 ile aynı diye
hocam ciddi misin
hocam valla ytünün bu kadar artmasına anlam veremiyorum. marmara işletme iyi bölüm ama içime pek sinmedi
yok okuyorum zaten ben
-
Reis YTÜ öğrencisine değer veriyor. Ama hayırlı olsun Marmara, hiç yatay felan uğraşma oku bitir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 13 Ağustos 2024; 15:42:28 >
kardeşim marmara rezil bir okul zaten kadıköyden taşındı. sen en iyisi ytüye bir şekilde geçmeye bak.
-
Ya dostum tam olarak neyi anlamlandıramıyorsun? İkisinde de zorunlu hazırlık var dedik. %30 alman gereken en az ingilizce ders oranı, derslerin tamamı ingilizce alınabiliyor dedik. %30 okumak bir dezavantaj değil hatta %100'de okuyan birisinden daha fazla akademisyen seçeneğin oluşuyor dedik. Diplomaları aynı dedik. %100 ile aralarında ki sıralama farkı mantıklı değil, millet bölüme tercih sitelerine bakıp turkce zannettigi için bu kadar sıralama farkı var, alım firsatidır dedik. Azıcık araştırma yaparak tercih yapan, ytü de okumak isteyen herkes %100'ün arkasına hemen %30'u yazdığı için sıralaması marmaradaki tüm işletmelerin önüne geçti. Bunun olacağı zaten belliydi, bu yüzden forumda uyardım ben bunu. Evin anadolu yakasındadır, özellikle marmada okumak istersin anlarım da en başa niye ytu yazdın o zaman?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElFerrari -- 13 Ağustos 2024; 16:34:26 >
hocam benim anlamadığım şey ytünün bu kadar yükselmesi
genel olarak iibfler yükseliyor ama ytü bu sene kaçla kapattı merak ediyorum
econ ing 6k tr 46k
işletme ing 7.9k %30ing 24k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyerencracked1 -- 13 Ağustos 2024; 17:1:0 >
geçen sene
tr işletme 51k
tr econ 79k
seneye
econ ing 3.7k tr 18-19k
işletme ing 5.2k tr 12-13k
36k sıralama ile Dokuz Eylül İngilizce İşletme geldi kızıma.
-
hocam bence marmarada hazırlığı okuyup seneye ytü ye yatay geçişi basın
hayırlı olsun
Hocam Marmara'nın kampüsü göztepede değil mi? Nereye taşındı?
maltepeye taşınıyor marmara
-
Komple kampüs mü taşınıyor? bazı bölümler mi hocam?
başıbüyüke mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X