hocam neresi geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İİBF 2024 (2. sayfa)
-
-
10k ile ytü gelmedi. seneye ilk 3kdan falan alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun bölümle ilgili sorun varsa buradan veya özelden sorabilirsin.
Ah be kral madem ki hukuk istiyorsun başka şehirde neden iktisat yazarsın 1 sene daha mezuna kalıp çalışmak varken tabi hayat senin ama bence iktisati oku yoluna bak zaman kaybetmeden iş hayatına atıl gerisi gelir
Hocam sizinle DC den konuşmuştuk ama yine de yazmak isterim başka şeyler için. DC den mi yazayım yoksa burada mi yazayım forumun yavaşlığını hallettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ailem mezuna kalmama çok karşıydı bu yıl kaydırma yaptım sinav anını yönetemedim hayat kader hocam yapacak bir şey yok
Deü iktisat
420 ile boğaziçi işletme geldi. Sabancı veya gsü de tutmuyor gördüğüm kadarıyla iyi ki 1. sıraya yazmışım
-
Hahahs unutmuşum discord da olur nasıl istersen.
Hocam hala giremedim siteye tam iyice netleşsin döneceğim size merak etmeyin
3321 sıralama ile ytü işletme (ingilizce) yerleştim
Sağlık olsun. İstanbul Üni İktisat Fakültesindeki Turizm İşletmeciliği bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz, tanıtım günlerinde o bölümün önü dolu muydu?
-
Doluydu hocam arkadasla gitmiştik şaşırdık ekonometri ve turizme garip şekilde fazla talep vardı ama ona bakılırsa maliye bomboştu 20k farkla gelmedi
Hocam 285k sıralama ile iü turizm işletmeciliği yazdım gelmedi. Siz yazdınız mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağlık olsun. Hayır, sınava girmedim.
-
hocam bir yere yerleştiniz mi yoksa seneye mi kaldı
marmara işletmeye yerleştim hocam. ilk sıraya ytü işletme iktisat yazdım gelmedi.
hocam hayırlı olsun başarılar şimdiden. ytü 30 ing işletme de gelirdi aslında sana dersleri ingilizce alabiliyordun
1804 sıralama ile boun turizm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X