Şimdi Ara

IJJI Gunz Client'e Bağlı Sorunlara Çözüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.de/files/40587389/IJJI_Gunz_Sorunsuz_Client.exe.html
    *Çizgileri silin dememe gerek var mı?*

Buyrun size bütün client ufak updateler gerekebilir ama herşeyi içinde diyebilirim... Tabiki REG dosyaları oyun klasöründe olmadığı için onlar yok
    (Sadece bunu indirirseniz siteden açılmayabilir oyun.. Herangi map, exe vb. tarzı hatalar için kullanmanız tavsiye edilir)

*Oyunu kurdunuz baktınız clientinizde sorun var indirip düzeltebilirsiniz
    *MapLarı silmedim, boyutu o yüzden büyük biraz ama genede herşey içinde olsun istedim.. Sonuçta Launcher nasılsa indiricek MAPları..
    *Nasılsa kotalar daha yeni herkes yumulabilir

Direk bunu indirirseniz siteden tekrar kurmanızı isteyebilir..
    O yüzden önce siteden denemenizi TAVSİYE EDERİM

Ya da önce Gunz Kurulu olmayan birisi deneyebilirse, ondan sonra diğerleri ona göre davranabilir..

Not: Bi Teşekkürü Çok Görmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 8 Ekim 2008; 19:23:00 >

• up up up aşşa düşmsin sorunları olan çok yararlansınlar =)
  • Bende sorun şu ana kadar hiç çıkartmadı daha sonra çıkartır mı bilemem... Ama sanmıyorum açıkçası

Edit: Launcher hatasını düzeltmekte işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 3 Ekim 2008; 18:29:52 >
  • gercekten işe yarıo ellerine saglık selim
  • Ben indirdim fakat oyuna gırerken playlive diyince oyunu algılamıyor gunz.Hatta biraz yukardada konum var.
  • sen tüm oyunu uplamadın dimi ? çünkü 300 kb lik bi dosya yetio launcher hatasını düzeltmeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

sen tüm oyunu uplamadın dimi ? çünkü 300 kb lik bi dosya yetio launcher hatasını düzeltmeye

Ben bütün client sorunlarına karşı bütün oyunu uploadladım Herangi bi sorun cıkarsa indirebilsinler diye.. (Kotalıları düşünmedim desem yeridir)

+ Parantez içindeki yerleri az daha büyüteyim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 8 Ekim 2008; 19:21:17 >
  • teşekkürler bi clienti deniyeyim

• ben emeL deiL onun arkisiyimm.....O oynuyabiLiuor fkt benim biL.de yükLenmiyor yani şöyLe oLuyorr.....Ben iLk üye oldum ğiriş yaptım.daha sonra pLay Live tuşuna tıkLadım instaLL fln dedi yükledimm ondan sonra yükLenen dosyayı yükLedimm en sonunda (internet ..clik to play live start the game) fLn dedi sonra siteden pLay Live tuşuna basıyorum yükLeme şeyi çıkmıyor sonuc oLarak devamı geLmediqi için oynuyamıyorum...çözüm yoLu biLiyorsanız Ltfen açıkLayın... [ijji gunz dan bahsediyorummm]

• quote:

Orjinalden alıntı: emeL_saqo

ben emeL deiL onun arkisiyimm.....O oynuyabiLiuor fkt benim biL.de yükLenmiyor yani şöyLe oLuyorr.....Ben iLk üye oldum ğiriş yaptım.daha sonra pLay Live tuşuna tıkLadım instaLL fln dedi yükledimm ondan sonra yükLenen dosyayı yükLedimm en sonunda (internet ..clik to play live start the game) fLn dedi sonra siteden pLay Live tuşuna basıyorum yükLeme şeyi çıkmıyor sonuc oLarak devamı geLmediqi için oynuyamıyorum...çözüm yoLu biLiyorsanız Ltfen açıkLayın... [ijji gunz dan bahsediyorummm]

off ya hiçmi son mesajın tarihine bakmıyosunn

ve senni yazındaki ğiriş yaptım ne demek ya türkçe n süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Sync] -- 18 Haziran 2009; 10:49:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [Sync]

quote:

Orjinalden alıntı: emeL_saqo

ben emeL deiL onun arkisiyimm.....O oynuyabiLiuor fkt benim biL.de yükLenmiyor yani şöyLe oLuyorr.....Ben iLk üye oldum ğiriş yaptım.daha sonra pLay Live tuşuna tıkLadım instaLL fln dedi yükledimm ondan sonra yükLenen dosyayı yükLedimm en sonunda (internet ..clik to play live start the game) fLn dedi sonra siteden pLay Live tuşuna basıyorum yükLeme şeyi çıkmıyor sonuc oLarak devamı geLmediqi için oynuyamıyorum...çözüm yoLu biLiyorsanız Ltfen açıkLayın... [ijji gunz dan bahsediyorummm]

off ya hiçmi son mesajın tarihine bakmıyosunn

ve senni yazındaki ğiriş yaptım ne demek ya türkçe n süper

SAnamı sorucam ben bu şeyLeri tarihe bak tarihe bak asıL sen LafLarınaa bak ben bu sitede kendime bir çözüm yoLunu arıyorum sana ne oLuyorr :@

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.