Şimdi Ara

İkamet Değişikliği Hakkında Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şehir değişikliği nedeniyle ikametimi değiştirmem lazım fakat 2 sorum var.

1) ikameti taşımak için illa taşıyacağım yerin ilçe nüfus müdürlüğüne mi gitmem gerekiyor, yoksa herhangi bir nüfus dairesine gitsem halledebilir miyim ?
    2) nüfusumu ailemin yanına alacağım tek gitsem halledebilir miyim ?

• 1-) herhangi
    2-) evet.ama cins biri gelirse uyuzluk yapabilir.pederle git nüfus cüzdanını alsın garanti olsun
    3-) kolay gelsin.
    4-) banka vs gibi adreslerini de değiş
    5-) yeni evin hayırlı olsun
    6-) yeter amonyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 26 Aralık 2018; 18:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

1-) herhangi
    2-) evet.ama cins biri gelirse uyuzluk yapabilir.pederle git nüfus cüzdanını alsın garanti olsun
    3-) kolay gelsin.
    6-) yeter amonyum
    eyv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

1-) herhangi
    3-) kolay gelsin.
    6-) yeter amonyum
    Ülkemizde bir konu hakkında bilgin olmasa bile konuşma gerekliliği hissetmek, biliyormuşcasına karşı tarafa kendince bilgi vermek bir zorunluluk olduğundan bu arkadaşımızda üzerine düşeni layıkıyla yaptı !

Bugün sabah 7.30 da ikametimi taşımak üzere iş yerine yakın olan nüfus dairesine gittim. Saat 8 de açılıyor yarım saat dışarıda dondurucu soğukta bekledikten sonra içeri girdim. Sıra fişiydi sıranın gelmesi derken 8.30 oldu memura durumu anlatıp kimliğimi verdim ki nasıl bir cevap alayım ? “HANGİ İLÇE NÜFUSUNA KAYIT OLACAKSANIZ ORANIN NÜFUS DAİRESİNE GİTMENİZ LAZIM, SİSTEM BAŞKA İLÇEYE ONAY VERMİYOR.”

Yani arkadaşım madem bilgin yok konuya girmişsin okumuşsun eyvallah. Ama konu hakkında bilgin yoksa ne biliyormuş gibi ne diye yazıyorsun geri bas çık git konudan !!!

• ExterminaTR kullanıcısına yanıt
    birader ben yurtdışındayım. ikametimi bi yurtdışına bi türkiyeye aldım. tr içinde adres değiştirdim. ve bunları yaparken elimi kolumu sallayarak rastgele nüfus müdürlüğüne girdim. tc kimlik no kaç dedi söyledim. yeni adres neresi yazıyoz dedi. mahalle adı ne kapı no ne ilçe il ne diye sordu hepsini söyledim ve tamamdır işlendi dedi.dediğim gibi bu işlemi birkaç kere yaptım ve tr de farklı adreslerde yaptım. benim kadar adres değiştirmediğine eminim. senin görevini yapan kişi sıkıntılıysa yapacak bişey yok! sistem deyip seni sallamış başka işi vardır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 28 Aralık 2018; 20:9:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.