Şimdi Ara

Ikariam [SSS] + Birimler Hakkında Bilgiler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
103.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni sömürge kurduğunuzda koloni ciddi şekilde bozuk diyor bunu aldırmayın valibinalarınızı geliştirince geçer
    saygılar...
  • Beta'da oynayanları Kord'a beklerim
  • Yeni server nezaman açılır?Başlamayı düşünüyorumda.
  • ben demin rhoda başladım üzüm adasına düşmüşüm
    sormak istediğim çaylak koruması bitince herhangi biri bana saldırırsa benim binalarımın kademelerinin düşme ihtimali varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil03 -- 10 Nisan 2010; 15:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

ben demin rhoda başladım üzüm adasına düşmüşüm
    sormak istediğim çaylak koruması bitince herhangi biri bana saldırırsa benim binalarımın kademelerinin düşme ihtimali varmı?

bina kademesi hiçbir şekilde düşmez merak etmeyin. sadece depo dışında kalan malları yağmalar ve askerin varsa onlarla savaşır o kadar.

NY'de oynayan varsa Quake ittifağımıza bekleriz.
  • rhoda oynayan varsa Kültürel Birikim Antlaşması imzalamak isteyen olursa kabul ederim
  • eta da oynayan var mı ..?
  • Rho da oynayanlar? aslında Pi çok kral server ama neyse, ne kadar savaşçı var hepsi orda. KAN var bir defa.
    Neyse yeni serveri beklemekteyiz.
  • Yeni server Sigma 16/06/10 tarihinde aciliyor.
  • 15:00' da açıldı server.Başlayacaklar elini çabuk tutsun.
  • Nedense bu oyun hakkında doğru düzgün bir konu bile yok.
  • konu acmayla değil ama yorumla isteyene destek verebilirim
  • Arkadaşlar ben hesabımı çok sevdiğim bi arkadaşıma verdim fakat hala az çok bütün herşey aklımda aklınıza takılan soru varsa sorularınızı beklerim :)
  • Aslında bende başlayabilirim oyuna güzel görünüyo, hangi server da başlama mı tavsiye edersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunday35

Aslında bende başlayabilirim oyuna güzel görünüyo, hangi server da başlama mı tavsiye edersiniz..

Her zaman en geç açılan serverı tercih et.Diğerlerinde gelişmek daha zor oluyor.
  • eline emeğine saygı +++++
  • 3 seneyi aşkındır oynuyorum gerçekten online oyunların arasında en kaliteli olanı oyuna ilk başlayan arkadaşlara bir kaç tavsiyem olacak ilk başta sıkıcı gelecektir gelişmek büyümek ekonomi ordu kurmak gerçekten kolay değil kaç gece sabahladım savaşlarda hatırlamıyorum :) Ekonomi herşeydir ama ben oyunda askeri güce yüklenmenizi öneririm (belirli bir zamandan sonra) kaynak ihtiyacınızı askeriniz olduğu sürece yağmalardan karşılayabilirsiniz.Ve şunu da belirteyim bu oyun günde 15 dakka bakıp kapatıp ertesi gün tekrar 15 dakka bakıp kapatacağınız bir oyun değil gerekirse başında saatlerinizi vermelisiniz ki oyunun tadına varabilesiniz ancak bu şekilde oyundan zevk alır ve devam edersiniz yeni başlayacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin :)

Gamma-Theta dünyalarından KaRa BuLuT
  • Takip edemediğim bir saldırı sırasında birliklerim ve nakliye gemilerim kayboldu. Sanırım moralleri tükenip arazi olmuşlar :) Bu durum ne kadar sürebiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdula_5

Takip edemediğim bir saldırı sırasında birliklerim ve nakliye gemilerim kayboldu. Sanırım moralleri tükenip arazi olmuşlar :) Bu durum ne kadar sürebiliyor ?

kesin bir bilgim yok ama 4 saat içerisinde gelmiş oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil03 -- 16 Ekim 2010; 19:03:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdula_5

Takip edemediğim bir saldırı sırasında birliklerim ve nakliye gemilerim kayboldu. Sanırım moralleri tükenip arazi olmuşlar :) Bu durum ne kadar sürebiliyor ?

4 saat sonra hepsi gelir merak etme
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.