Şimdi Ara

ikariam ve gla-diatus 2 si bir arada :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ikariam gammada 5 köylü puanı 25 k yı geçik

çok ii savaş raporlarım var

ittifağıım 7. ve 100 k nın üstünde kişiler var yani güvence altındasınız + harika bir ordu var 50 yi geçik burhar devi var !!

daha ne isterseniz söliimmm

sonra

glla-dia-tus

server 9 da

22 seviye
    güç 69
    beceri 69
    Çeviklik 42
    dayanıklılık 35
    karizma 50

Hasar 63 - 68

Sandıktakilerin değeri: 14.665 Altın

bi de sandığa almadıım markette sattıım malzemelerin parası var onlar da bi 20 bin altını geçiyor yani harika eğğit im yaparsınız onun için biriktiriyordm...

bu 2 sine karşılık 80 kntor yeter :)

yeter mii???

başka bulmaya çalışcamm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doancan44 -- 29 Mayıs 2008; 18:40:30 >

• Çok şey istiyosun afedersinde 25k puan hiç birşey değil, 5 şehir de o kadar zor birşey değil.. ittifak adası olursa özellikle hiç birşey değil. (İttifak adası olursa ne fark eder? Savaşmadan kaynakların seviyelerini geliştirebilirsiniz böylece geliriniz düşmez, ittifağın koruması sayesinde daha az askerle saldırı almadan hızlı bi şekilde gelişirsiniz.)

Ve ayrıca Buhar devi o kadar da iyi değil abartma yani.. ;] (GAMMAda hele 25k puanla ilk 1000e zor giriliyor nerdeyse :P)

Gla-di-usdaki charlar o kadar edermi bilemem ama ikariam'da özellikle GAMMAda o kadar para etmez hiç bi köy(75 knt üzerinden konuşuyorum 150 nin 75 ona 75 diğerine diye ayırırsak).

Benim görüşüm bu yönde ve ayrıca Kontörle bişey alma olayının ayrı sakıncaları var, paypalın bile dolandırıcı kaynadığını düşünürseniz kontörle bişeyler alırken kazıklanmanız içten bile değil, oturun elinizle kasın sağlam bir akademiniz olursa(ikariam için) hızlıca arastırmaları tamamlarsınız tavsiyem bilime ağırlık verin Balon ya da Deniz altı Bilimde açılıyor ve bunların açılması için hiç bi şekilde değişiklik yapmadan bilimi araştırırsanız o diğer gerekli araştırmaları da yapar (Ütopya vs vs)

+++ Flood yasak gereksiz postlar atmazsan seviniriz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 29 Mayıs 2008; 18:16:05 >

• bn sana vrceiim cvabı biliodum da da et ihtycım var kntore 80 kntor yapıom....
  • Senin foruMİLK'çi olduğunu şimdi hatırladım. Arkadaşlar buna kontör dalan vermeyin.
  • sna mı srcaklar ve forumilke 1 yl oldu be girmeyeli girsm noluo ki hem
  • quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

sna mı srcaklar ve forumilke 1 yl oldu be girmeyeli girsm noluo ki hem

Boşver Kanka Kassın Kendini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bızım ıttıfaktasın ıttıfak war dımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 31 Mayıs 2008; 13:09:49 >
  • evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.