Bildirim
İkea dan aldığım knagglıg kutu ile PC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel olmuş.
-
-
-
Teşekkürler elinize sağlık. -
Çok orijinal görünüyor, elinize sağlık :) -
-
hocam guc kaynagini nasil hallettiniz, bu arada kasa baya guzel bence sade gorunumu de hos olmus. Elime eski sistem vs gecerse yapmayi deneyecegim :)
bi de yan cam sabit mi onu nasil yaptiniz acaba -
Yan can içe doğru girdiği için phanteks şefaf 3m çift yönlü bantları ile yapıştırdım çok sağlam tutuyor kasanın içine diyer taraftan vidalarını açarak müdahale edebiliyorum -
Max_gcsyoutubeHow i turned Ikea's wooden crate into gaming PChttps://www.youtube.com/watch?v=DnoTYQBWB-A&feature=youtu.be
Böyle bir şeyi de siz deniye bilirsiniz
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aliyazc
Yan can içe doğru girdiği için phanteks şefaf 3m çift yönlü bantları ile yapıştırdım çok sağlam tutuyor kasanın içine diyer taraftan vidalarını açarak müdahale edebiliyorumgücü laptop adaptöründen alıyosun sanırım değil mi, güç kaynağı olsa içi baya sıkışık olur ama bu şekilde baya güzel bence , tekrardan elinize sağlık :)
-
Yukarda YouTube dan birini paylaştım power koyuyor bakabilirsiniz -
-
Manav kasasının kalitelisi🤣🤣🤣 -
quote:
Orijinalden alıntı: aliyazc
Manav kasasının kalitelisi🤣🤣🤣sana bi şey diyim mi? o manav kasalarının bazıları da gayet kaliteli merak etme :D
-
merhaba bu kasanın yanında kullandığınız cam mı?
-
Evet siyah mat cam dır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X