Şimdi Ara

Ikea evinizin her seyi~mal satana kadar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forumdaslar dikkat, ikeadan esya alirken kutusunda kus pisligi bile gorseniz kutuyu acip urunde arizaya sebep olup olmadigini gormek istediginizi soyleyin neden mi?

Ikea forum izmir magazasindan yolda gelmekte olan bebisimiz icin sifonyer begendik. Demonte satilan urunlerini arabamiza sigdirabildigimiz kadariyla kendimiz alip kurmaya calisiyoruz. Bunu da oyle yaptik ancak alirken kutunun kosesinde 10 cm kadar bir deformasyon gordum. Istedigimiz renk baska sifonyer goremedigimizden olusan araliktan kutuyu daha fazla deforme etmedenkontrol etmeye calistim ve o bolgenin akordeon kartonla desteklendigini gordum. Sorun olmadigini dusunerek 2 kutudan olusan urunu aldim. ALMAZ OLAYDIM evde actigimda tam eklem parcalarini tutan noktaya denk gelen yerde kirik olduguni gorup icim rahat sekilde musteri hizmetlerine bildirdim. Yillardir alis veris yapiyoruz ve hic bir sikinti yasamadik ya, yine yasamayiz diyoruz.
    Ikeanin cevabi: urunu kendiniz tasidiginiz icin garanti disidir. Kutuda sorun varsa acip kontrol edecektiniz. 269 tllik urunun tek parcasi icin 80 tl yedek parca fiyati odeyeceksiniz.

Ben: kutu alirken deformeydi kamera kayitlarindan bakabilrsiniz.

Ikea: baktik bisey gorunmuyor, (yani diyor ki kucaga hos geldiniz... ya daha fazla para verin ya da 269 tl verdiginiz urunu kislik yakacak olarak kullanin)

Ben: peki kamera kayitlarini ben de incelemek istiyorum

Ikea: vermeyiz (kucak da kucak)

Ben: yahu 80 kiloluk demonte kutulari zaten raftan zor aldim, acacak yer mi vardi? Acsam nasil toparlayip goturecektim?

Ikea: (kucak kucak kucak)

Yillarin ikeasi 1 dakikada oldumu sana cakal mahalle bakkali? Biz de kutuyu bozmayalim hede hodo kotu musteri olmayalim derken kaldik mi ikea goren masum koylu gibi?

Yani ajitasyon yapmak isteniyorum kimsenin babasinin oz magazasi degil ve gonul bagindan dolayi bir yerden alisveris yapilmaz heralde ama hayal kirikligina ugradik. Ikeadan sorunsuz alisveris gunleri bitti ve ikea da Turkiye kosullarinda esnaflik sistemini benimsemise is bitmistir arkadas.

Beni kendine dusman ettin ikea elimden gelen her platformda "reklamini" yapmak boynumun borcudur.

Sikayetvar.com seninhttps://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/5836399#gorusmeler

Tuketici mahkemesi benim gezeriz artik. Insani b.k yerine koymayan zihniyetinle sana basarilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikea'ya bu anlamda işiniz düşerse yüz yüze çözmeye çalışmanızı öneriyorum. Telefonla sinir hastası olmayın. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.