Şimdi Ara

ikeada 2.95e sıcak içecek + mozaik pasta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikeada aile kartınız ile 2,95e sıcak içecek aldıgınızda mozaik pasta hediye.mozaik pastanın tek satış fiyatı 4.95.kampanya 10 eylüle kadar devam ediyor.saat 17:00-21:30 arası gecerli.aile kart bölümünden kartınızı göstererek kupon alıyorsunuz restoran kasasındaki arkadasa kuponu veriyorsunuz.sadece sıcak içeceğin ücretini ödüyorsunuz.bir kart ile günde bir kupon alınabiliyor.birden fazla kupon aynı anda kullanılabiliyor.
    önemli not:lütfen at eti muhabbeti vs. yapmayın!!!
    izmir magazasında gecerli diğer magazalar hakkında bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spy1925 -- 30 Mayıs 2015; 20:20:45 >

• At içeceği olmasın o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spy1925 S kullanıcısına yanıt
    ilk içecekten sonra sınırsız var mı bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserteagle50ae

ilk içecekten sonra sınırsız var mı bunda

aynen içecek sınırsız
  • orayı yıkarlar
  • Yok haw hocam mozaik pastası yenmiyor. Orman meyveli pastasindan olsa alev alev olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara da çok uzak bir noktada ikea. Yakında olanlara yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    ankaranın neresinden gidersen git çeyrek depo benzin gidiyor neredeyse.. normal eşya bakmak için bile gitmeye üşeniyor insan o kadar benzin israfından sonra..
  • Saat sınırlaması olmasa iyimis. İstanbul da ulaşım zor değil. Avrupa yakasındaki IKEA ya metro ile ulaşılabiliyor. Dondurmayı da tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

ankaranın neresinden gidersen git çeyrek depo benzin gidiyor neredeyse.. normal eşya bakmak için bile gitmeye üşeniyor insan o kadar benzin israfından sonra..

hocam araban ferrari heralde
  • mozaik pasta çok iyi. yollar kapalı olmasa yarın giderdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara bizde böyle bir kampanya yok dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: said_ozcan

Ankara bizde böyle bir kampanya yok dedi

izmir magazasında var kampanya diğer magazaları bilmiyorum gerekli düzeltmeyi yapıyorum
  • Bu İKEA da at eti var mıydı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum İstanbul'da deneyen var mı? Yarın gidelim diyoruz
  • Bu ije restoranında gerşey yapay gibime geliyor. Köfte itin öldüğü işveçten, o güzelim somonu dondurup buharla pişirdik yağına sunmalar, istediğin kadar iç ayagına gazı kaçmiş içecekler. Gidin esnaf lokantasında ekmekle birlikte mercimek çorba için on kat daha lezzetli. Ucuz etin yahnisi bu olsa gerek.

• Tımarlı sipahiler doluşmuş yine konuya , mevzu at eti olunca yoğun bir ilgi olması normal tabi.

10 lu köftenin yanına koydukları et sosu dışında ikea yemekleri nanaydır .

Sınırsız içecek barında ne ice tea var ne ayran , ne anladım abicim o zaman sınırsız içecekten gazlı kafein deposu şeyi zaten içmem , çayı kahveyide evimde 10 numero beş yıldız kendim yaparım .

Mozaik kek düşkünleri için sıcak fırsat sayılabilir .

Ha birde belirtmeden edemeyeceğim ikea ların mimarisine hastayım , bi giriyosun çıkışı bulana kadar ayağının bağı çözülüyor , insanı umutsuzluğa sevkedip kaybolma hissi yaratması çok ürpertici vede korkunç.

Son olarak varsa bu satırları okuyan ikea yetkilisi kendisine sesleniyorum , tatar nüfusunun oldukça yoğun olduğu Eskişehire kesinlikle mağaza açmalılar , At mamüllerine düşkün tatarların yemek bölümünün bağımlıları olmaları çok muhtemel .

• Kapıcizzet kullanıcısına yanıt
    o nasıl imza maykıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

o nasıl imza maykıl

Dh yönetiminin kendini sorgulaması adına yazılmış bir atıf canım kardeşim . Problem ?
  • Kapıcizzet kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.