Şimdi Ara

İki Adet Xperia Z3 (Biri Sıfır Cihaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanesi sıfır olmak üzere iki adet Sony Xperia Z3 cihazlarımı satıyorum.
    Öncelikle sıfır olan hakkında bilgi vermek istiyorum.
    Garantiye gönderdiğim Sony Xperia Z2 cihazımı, garanti sıfır Xperia Z3 ile değiştirdi.
    Cihaz hiç açılmamıştır ve siyah renktedir.
    İsteyene Xperia Z2 kutusunu bulup verebilirim ama garanti değişimi olduğu için orjinal kutusu yoktur.
    Şarj aleti ve kulaklığı sağlam bir şekilde mevcut durumdadır.
    FİYAT: 1450 TL.
    Şu an kullandığım sıfır olmayan Sony Xperia Z3 ile ilgili bilgileri vermek istiyorum.
    Cihaz yurtdışıdır. Yurtdışından gelen bir arkadaşım kendi kullanırken kayıt yaptırmadığı için telefon kilitlendiğinde kendisine Note 5 almıştır.
    Bu cihaz boşa çıkınca bana satmıştır. Ben de kaydını yaptırmış durumda ve şu an kullanmaktayım.
    Cihaz (piyasada az bulunan) BAKIR renktedir.!
    Telefon haziran 2015 yılında satın alınmıştır.
    Arka ve ön cam korumalı kullanılmıştır. Ön cam korumasını ben yeni çıkarttım sevmediğim için.
    Telefonum herhangi bir sorunu kesinlikle yoktur.
    Ayrıca ürünün kutusu da yoktur. Ancak şarj aleti ve kulaklığı mevcuttur.
    İsteyen kişilere imei kaydının yurtdışından yolcu beraberinde getirilen cihaz şeklindeki ekran görüntüsünü yollayabilirim.
    FİYAT: 1100 TL.

Alacak arkadaşların şimdiden iyi günlerde kullanmalarını dilerim.
    Not: Xperia Z5 alacağım için takas teklifleri sadece bu cihaz ile değerlendirilir.
    Edit: Fiyatlara revize gelmiştir :)

İki Adet Xperia Z3 (Biri Sıfır Cihaz) İki Adet Xperia Z3 (Biri Sıfır Cihaz) İki Adet Xperia Z3 (Biri Sıfır Cihaz) İki Adet Xperia Z3 (Biri Sıfır Cihaz) İki Adet Xperia Z3 (Biri Sıfır Cihaz) İki Adet Xperia Z3 (Biri Sıfır Cihaz)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardi_mojito -- 27 Kasım 2015; 15:12:44 >

• fatura yok. bir de z2 yerine z3 vermişler. çok garip.. koca sony elinde z2 kalmadığından z2 vermiş sanırım. hayırlı satışlar
  • osman077 kullanıcısına yanıt
    z2 faturası var, garantiden yeni gelen cihaza fatura vermedikleri için z3 faturası yok. satış devam etmektedir.
  • z2 'nin faturasına garantiye yolladığınızda bir not düşülmüş mü? z2 yerine z3 verilmiştir fatura ve garanti bu cihaz üzerine aktarılmıştır şeklinde?
  • osman077 kullanıcısına yanıt
    garantiye turkcell platinum aracılığıyla fatura vermeden yolladım, kvk dan telefonun değişim yapıldığına dair evrak verildi.
  • 17.01.2016 fatura tarihi z5 telefonum var üste ne kadar verirsin z3 un ? PM atabilirsin konusalım
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.