Şimdi Ara

iki araba var ki kafamı karıştıran..yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aklımda iki araç var:
    1.si CİVİC ELEGANCE 2009 2010 MODEL
    2.si FİAT BRAVO 1.6 MJET SPORT STYLE 120 hp 300 tork 2010-2011 MODEL (CAM TAVAN ) İKİSİ DE BEYAZ OTOMATİK..
    şimdi civic benzinli çok yakıyo diye biliyorum lpg atınca bagaj daralıyor,ayrıca denemedim ama rampada bayılıyordur.4000,4500 devirle çık demeyin lütfen..bravo nun tork ve beygiri beni cezbeden ama ikinci eli çok cansız, çok zarar ederim düşüncesi var.gönlüm performaslı olduğunu düşündüğüm bravodan yana ama bilmiyorum. civic de güçlü ikinci el var. yıllık 18-19 bin KM yapıyorum.yanlış bişey yapmaktan korkuyorum sonuçta memurum kazancımız belli,yorumlarınız çok değerli benim için,şimdiden teşekkürler.

• Şunun güzelliğe bak
  • Civic kullanicisi olarak performans ve motor olarak hicbi sikinti yasamazsin. Sorunsuz bir aractir ancak tek eksisi fazla yakiti. 500 civari yakiyor. Lpg tankini simit yapabilirsiniz stepne yerine. Bagaji kucultmez boylece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Rampada bayilan civic " haksızlık olmus.
    Bu kiyasta civic alıp LPG taktirilir bence.

• hem fikiriz hocam tsekkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Şunun güzelliğe bak

+1
  • 1.6 atmosferik sonuçta hocam yawf, lpg ile bi de, eğri oturup doğru konuşalım şimdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu karşılaştırmada Bravo önde ( özellikle tüketimiyle ).Yalnız 40 bin tl ve üzeri fiyatlara Bravo önermem.Gereksiz yere verilmiş para olur.O fiyatlara Lancia Delta, yani Bravo'nun bir üst modeli alınabilir.Yakıt tüketimi çok iyi Fiat motorlarının şahsen inanılmaz memnunum yakmıyor gibi geliyor bana.Şu iki araç arasından 40 bin barajını fazla geçmemek şartıyla Bravo derim.Lpg li araca ben karşıyımdır çünkü çok sık kapalı ( hatta her zaman ) otopark kullanıyorum.Park yeri sorununuz yoksa, sık sık benim gibi Avm lere gitmiyorsanız Lpg li Civic te alınabilir.Civic çok güzel bir araç.Yıllık 20 bin km az km değil.
  • lpg görmemiş az km'de bir civic alınır teleflex vb gibi bir markanın güvencesiyle lpg dönüşümü yaptırılır simit tüp uygulanır stepne yerine lastik tamir kiti araçta bulundurulur sonuç=bravoyu aratmayan ekonomiyle konforlu kolay kolay eskimeyecek bir aracın keyfi uzun yıllar ve uzun yollarda sürülür
  • Civic çok yakıyor doğru, ama bravonun da pek piyasası yok bunu da değerlendirin. İleride elden çıkarmak istediğinzde civic'i çok daha rahat satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: audisever

HERKESE SELAMLAR
    aklımda iki araç var:
    2.si FİAT BRAVO 1.6 MJET SPORT STYLE 120 hp 300 tork 2010-2011 MODEL (CAM TAVAN ) İKİSİ DE BEYAZ OTOMATİK..
    şimdi civic benzinli çok yakıyo diye biliyorum lpg atınca bagaj daralıyor,ayrıca denemedim ama rampada bayılıyordur.4000,4500 devirle çık demeyin lütfen..bravo nun tork ve beygiri beni cezbeden ama ikinci eli çok cansız, çok zarar ederim düşüncesi var.gönlüm performaslı olduğunu düşündüğüm bravodan yana ama bilmiyorum. civic de güçlü ikinci el var. yıllık 18-19 bin KM yapıyorum.yanlış bişey yapmaktan korkuyorum sonuçta memurum kazancımız belli,yorumlarınız çok değerli benim için,şimdiden teşekkürler.

Tercihiniz civic olsun bence hem görüntü hem piyasa olarak iyi durumdalar fazla yakıyor fakat deger diye düşünüyorum ayrıca bayırda bayılmaz,asırı tüketim harcar bunun yanında bravonun üretimi durdurulacak diye biliyorum bu ya bravoya değer kazandırır yada tamamen degerini öldürür civic iç donanımı mükemmel benim icin günlük 50 km (18000 km )yapacaksınız yani günlük 25 tl yakıt bu 35e çıkabilir 20 düşebilir kullanis ve yola gore değişir bravoda kuşkusuz daha az miktarda yakıt durumu olacaktır tercihiniz bravoda olur fakat eger günlük o miktar sıkıntı dıyorsanız tercihiniz bravo olmalı teyzemde memur maaşları ortada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

quote:

Orijinalden alıntı: audisever

HERKESE SELAMLAR
    aklımda iki araç var:

Tercihiniz civic olsun bence hem görüntü hem piyasa olarak iyi durumdalar fazla yakıyor fakat deger diye düşünüyorum ayrıca bayırda bayılmaz,asırı tüketim harcar bunun yanında bravonun üretimi durdurulacak diye biliyorum bu ya bravoya değer kazandırır yada tamamen degerini öldürür civic iç donanımı mükemmel benim icin günlük 50 km (18000 km )yapacaksınız yani günlük 25 tl yakıt bu 35e çıkabilir 20 düşebilir kullanis ve yola gore değişir bravoda kuşkusuz daha az miktarda yakıt durumu olacaktır tercihiniz bravoda olur fakat eger günlük o miktar sıkıntı dıyorsanız tercihiniz bravo olmalı teyzemde memur maaşları ortada :)

bilmiyorum hocam valla

• bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

bravo

???
  • Civic
  • heryerde mantar gibi civic biterken, aleyhinde yorum yapmak abes kaçar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Şunun güzelliğe bak

Araç güzel ancak fotoğraf çok cansız olmuş.

• bende esastan 2 araba karşılatırması var diye girdim.sonuç belli düşünmeye bile gerek yok.
  • Önümüzdeki ay kısmet olur ise 2008-2009 arası ikinci el Honda Civic alacağım bende. Benzinli her araçta olduğu gibi bu segmentteki araç içinde standart yakıtı. Fakat bir incelemede, "HondAta" nickli arkadaşımız lpg ile 23 kuruş yaktığından bahsediyordu. Gerçekten de çok güzel bir rakam.

Fiat Bravo alacaksanız da, bana göre memnun kalacağınız bir araç. Eğer 3-5 sene arası binecekseniz piyasasını düşünmekten ziyade içinize sineni alın derim. Bravo da satılır, belki 1 günde belki 2 haftada ama satılır yani.. Konuda çoğu kişinin görüşü Honda'dan yana olacaktır bana göre.
  • bir arkadaş simit şeklinde tüp alsın demiş çok mantıklı bişey ama yedek lastiği nereye koyuyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.