Şimdi Ara

İki araç arasında kararsız kaldım. Kıymetli fikirlerinizi beklemekteyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar. Bugüne kadar siteye hiç girmemiştim ama gerçekten kıymetli yorumcuların varlığını gördüğüm için fikirlerinizi alma ihtiyacı duydum. Ben Renault Megane III 1.5 diesel veya Ford Focus Titanium 1.6 tdci arasında kaldım. Ama sadece performans veya yakıt konusunda değil çünkü iki araç neredeyse her yönden birbiriyle benzer. Focus biraz daha güçlü ancak Megane de yadırganmayacak kadar iyi durumda. O yüzden kullanıcılardan artısıyla daha çok eksisiyle bilgi verecek yorumlar bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar :)

• Valla butce musaitse bn focus derim. Motoru iyi guclu, ic mekaninin kalitesi cok guzel standartmi yada opsyonmu bilmiyorum ama sony ses sisteminin ayricaligi var eger opsiyonsa kesinlikle alinmali bence. Focus kalitesiyle duruşuyla bir adim önde olur. İc mekaninda focus daha modern bir goruntu yakalamis ama megan biraz daha sade mesela iki nesildir degismeyen vites topuzu gozume biraz egreti gozukuyor benim. Focusun bagaji kucuk c sinifinin ortalamalarina gore ve megana gore biraz daha fazla yakar, dci motorla yapilmis essiz tuketim degerleri goruyoruz sk sk. Ben focus terch etsem kesinlikle sw karoser secenegini terch ederdm oto haber dergisinde sanirim astra sw ile kiyaslamasi vardi 'almak icin baba olmaya gerek yok' diye bir yorum yazilmisti cidden dogru. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMustafaS

Öncelikle herkese selamlar. Bugüne kadar siteye hiç girmemiştim ama gerçekten kıymetli yorumcuların varlığını gördüğüm için fikirlerinizi alma ihtiyacı duydum. Ben Renault Megane III 1.5 diesel veya Ford Focus Titanium 1.6 tdci arasında kaldım. Ama sadece performans veya yakıt konusunda değil çünkü iki araç neredeyse her yönden birbiriyle benzer. Focus biraz daha güçlü ancak Megane de yadırganmayacak kadar iyi durumda. O yüzden kullanıcılardan artısıyla daha çok eksisiyle bilgi verecek yorumlar bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar :)

Ben senin yerine olsam ilk etapta almayı düşündüğüm bu iki modelle test sürüşü yaparım.Yakından incelerim. Bana güzel gelen belki sana itici gelir. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.

İkiside rüştünü ispat etmiş otomobiller.

Focus için konuşursak segmentinin sürüş kalitesi bakımından en iddalı araçlarından biri.

Megane fransız ekolünün temsilcilerinden DCI motorlar oldukça sağlam ve ekonomik. Focus a göre biraz daha yumuşak bir otomobil.

• Fiyat olarak başlamak gerekirse ikisi de neredeyse aynı fiyata.

Seçimim HB olacak çünkü büyük arabalara karşı tabiri caizse alerjim var :)

Megane II ağzımı bayaa yakmıştı. Elimde 2005 model vardı sözde oldukça da temiz bir otomobildi. Çektiğimi bir ben bilirim diyemeyeceğim sanırım çünkü birsürü insan madur duruma düştü.

Güç konusunda Ford daha güçlü kağıt üstünde ama ikisinin de otomatik viteslisini test etme şansım oldu sanki Megane daha iyi kaçıyordu. Ancak ne bileyim Megane hafızalarımızda kötü yer ettiğinden mi bilemiyorum biraz yapmacık duruyor. Sorduğum insanların çoğu ise Megane III çok farklı bir araba kesinlikle almalısın diyorlar...

O yüzden sizlerden fikir istiyorum kullananlar varsa özellikle çok işime yarayacaktır verdiğiniz ve vereceğiniz öğütler :)
  • Focus titanium tek geçiyorum.Boşuna dememişler alırsın Ford olursun lord diye.Hem çok tutulan arabadan korkmayacaksın arkadaş servisi bol parçası bol sanayide arabadan anlayan ustası bile bol.Güle güle kullan.
  • kesinlikle focus hocam, meganın türevi olan meganeda expresyon pakete denk gelen fluence extreme edition kullandım iki gün boyunca, 30 bindeydi araç ama inanın sanki 150 bn km devirmiş gibi bir yorgunluğu vardı, içi zaten meganla birebir aynı aracın genel atmosferi iç mekandan bahsediyorum kullanılan malzemenin dokunuşu pek sıcak gelmemişti bana. Sonra kendi kendime dua ettim çünkü benimde aklımda megane expressyon + konfor paket vardı iyiki almamışım. ben ısrarla focus derim.
  • focus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanan insanların fikirlerini duymayı isterdim ancak piyasada çokça olmasına rağmen herhalde beni duyan bir araç sahibi yok...
  • Focus saglamlık olsun sorunsuzluk olsun surus dinamikleri olsun megandan daha iyi bir otomobil

• focus titanium
  • 1 kişi bile Megane al iyi araba demedi yahu enteresan :)
  • Focus Diyorum Gerek Motot Degeri agi Gerekse Ic Mekan Gibi Faktorlerden dolayi

• İlla bu 2 araba arasinda biri dersen ford ancak bana kalirsa vw jetta alirsan daha memnun kalirsin

• fokus
  • Pahalı arabalar bence bir test et 2 sinide
  • focus birde daha ucuza 1.6 180 beygirlisini almak varken neden 1.6 115 ps dizel

• Bence Megane .

EDC vites gayet güzel.

1.5 DCI motor da atak ve ekonomik bir motordur.

Yeni Megane sanırım daha sessiz.
    Azımsanamaycak kadar daha konforlu.

Ben Megane diyorum.
  • bu iki araba arasında kalma sebebim hatchback araç alma isteğim ve mecburiyetim ve dizel olması isteğimdir. gerçi dizelin de pek avantajı kalmadı düşünmeye devam ediyorum da megane nin çizgileri gerçekten farklı hoş bir görüntüsü var ama eski megane ler gibi ağzımı yakar mı düşüncesinden bir türlü kurtulamıyorum. iki aracı da birkaç kere kullanma şansım oldu. megane daha atik focus ise daha oturaklı geldi bana...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.