Şimdi Ara

İki Bilgisayarımda da USB Girişlerim Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce ilk olarak masaüstü bilgisayarıma cep telefonumu usb den bağladım.Bilgisayarım bir uyarı verdi fakat hatırmıyorum.Bir anda mouse um ve diğer usb ye bağlı ne varsa çalışmamaya başladı.Bluetooth cihazını bağlıyorum ışığı yanıyor(elektrik geliyor) ama bilgisayarda tık yok.Dün dizüstü bilgisayarıma(aynı telefon ve aynı kablo) bağladım.Gayet iyi çalışıyordu fakat buğün telefonu bağladığımda tepki vermedi.Bende başka usb girişi denedim,taktığınız aygıtın çalıştıralamıyacağını söyledi.Usblerde sorun olduğunu söyledi ve bir anda laptop unda mouse u (usb mouse) çalışmamaya başladı.Diğer usb lere denedim onlarda da tepki yok ama mouse u bağlayınca ışıkları birkaç defa yanıp sönüyor sonra hiç ışık yanmıyor.İki bilgisayarda da Bios ta usbler açık ve aygıt çakışması da yok görünüyor aygıt yöneticisinde.Virüs girmiş olamaz.Lütfen yardımcı olur musunuz?

• telefonun usb 2.0 sürücülerini bozmuş olabilir. tekrar yüklemeyi dene bencehttp://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=243835
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.