Şimdi Ara

İki cihazda aynı numarayı değişimli kullanmak (eSim Yardımıyla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an iPhone 15 cihazıma takılı bir Turkcell fiziksel hattım var. Ayrıca hat kısmı boş bir yedek Android telefonum daha var. Ofise gittiğimde hattımı iPhone'dan çıkartmadan Android'de çalıştırmak istiyorum ama bunu fiziksel olarak yapmak istemiyorum. Android'de e-sim kullansam, fiziksel hattım tamamen mi iptal oluyor? Dönüşümlü kullanmam mümkün mü?

Yani ofisteyken Android'deki e-sim'e geçeceğim, ofisten ayrıldığımda iPhone'daki hattan devam edeceğim. Mümkün mü, nasıl bir alternatif bulabilirim bu duruma?

• Fiziksel SIM iptal olur eSIM'e geçince. Tam tersi de geçerli.

• Bende aynı mantıkta kullanmak isterim yöntemi varsa konuyu güncelleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift fiziksel ile yapsanız olmuyor mu? eş sim var bunun için turkcellde.

araştırdım sitelerinde bilgi yok, şikayet sitelerinde de bulunamadığıyla ilgili şikayetler açılmış. Mh bazılarına yardımcı olmuş bazılarına olmamış. Ben Vodafoneda bu şekilde kullanıyorum turkcellde bulabilirseniz işinizi görür.

1 fiziksel + 1 esim hiç duymadım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 4 Ağustos 2024; 16:58:30 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Eşcell diye bir şey var dedi müşteri hizmetleri ama gidip sorsam yok der çalışanlar kesin. Uğraşasım yok açıkçası. Aynı anda ikisini açık konumda tutamıyorsunuz bir telefonu kapatmanız lazım diyor bir de. Bu da işime gelmez. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nakahella kullanıcısına yanıt

öyle zaten ikisi birden aynı anda açık durmaz, şebeke hangisine gidecek bu durumda karışıklık olur Bi ona Bi ona gider.

senin kullanım senaryona göre ofise gittiğinde iphoneu uçuş moduna alıp androidi açacaksın, ofisten ayrılırken androidi uçuş moduna alıp iphoneu açacaksın. sim çıkarıp takmakla uğraşmayacaksın.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Hocam internette eşcell uygulaması kalktı yazıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt

yazık olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.