Şimdi Ara

İki dil bilen MCSE ler ve iş durumu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitede devamlı MCSE ile ilgili olumsuz şeyler okudum işte maaşlar düşük, yok, çok fazla mcse var piyasada vs gibi. Şimdi hepimiz bu IT sektörünün çok yeni bir sektör olduğunu ve kalifiye elemanın az olduğunu bu yüzden sektörde çok eleman açığı olduğunu biliyoruz.

Bu yüzden sormak istediğim soru iki dil bilen (ilki ingilizce elbet) MCSE sertifikalarıan sahip tecrübeli veya tecrübesiz kişiler dahi işsiz kalabliyor mu bu sektörde yani sektör o kadar kötü durumda mı acaba biz mi yeterince kalifiye değiliz?

• İngilizcenin yanında ek dil bilsende pek birşey farketmiyor diye düşünüyorum ben. Sonuçta tercümanlık yapmıycaksan öyle...
  • mcse olup istersen 10 dil bil bişi farketmez:)
    herşey sende bitiyor diilerde diil
  • Herşeyin bizde bitmesinden kasıt nedir? Yani işini çok seven devamlı çalışan yeni projeler üreten insanlar da mı aynı durumda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo86

Herşeyin bizde bitmesinden kasıt nedir? Yani işini çok seven devamlı çalışan yeni projeler üreten insanlar da mı aynı durumda?

maalesef
  • şu an zaten kriz var. hadi krizi geçtik, sen sertifikayı nasıl edindin? yani soruları ezberleyip sınava mı girdin? yoksa eğitim aldın da oyle mi sertifika aldın? eğer soru ezberleyip sertifika kazandıysan çöpe at bi işe yaramaz çünkü ilk görüşmede anlarlar bişe bilmediğini. eğitim aldıysan bi yerlere girersin elbet. sabırlı olmak gerekiyor. iş var aslında ama bizim ülkede eşşek gibi çalıştıracak adamlar arıyolar genelde. herşeyi bilsin bi kişi diyolar. yazılım network sistem.
    ben de network eğitimi alıyorum şu an mesela ama başvuracak ilan bile yok. kriz kötü oldu bu açıdan. bkeliyoruz bakalım. beklemekten baska yapabileceğimiz bişe yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.