Şimdi Ara

İki Ekran Kartı Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar öncelikle herkese Merhaba...İki Ekran kartı arasında kaldım aynı modelın farklı markaları MSI ve Sapphire HD7870 ikiside aynı ama hangısı daha uzun omurlu daha kalıtelı markadır bı fıkır edeınmek amacıyla actım yorumlarınızı esırgemeyın...Şimdiden teşekkürler...

Bu1.ekrankartı:MSI R7870 T.F 2GD5/OC (256Bt) 2GB DDR5 DVI HDMI DP
    Açıklama1 : Twin Frozr III, Afterburner overclocking utility, Ölçüler : 270 x 118 x 42mm
    Bellek : Bellek Miktarı : 2048 MB Bellek Arayüzü: 256 Bit Bellek Saat Frekansı: 4800 MHz
    Bus yapısı : CI Express x16 3.0
    Grafik İşlemcisi : ATI Radeon HD 7870
    İşlemci hızı : 1050 Mhz
    Maks. Çözünürlük : 2560x1600
    Standartlar : DirectX 11, OpenGL 4.2, AMD CrossFire, AMD EyeFinity
    VGA çıkışı : 1x Dual-link DVI, 2x Mini DisplayPort, 1x HDMI

Buda2.:SAPPHIRE HD7870 O.C 256Bit 2GB DDR5(11199-03-40G)
    Bellek : 2 GB DDR5 256bit
    Bus yapısı : PCI Express 3.0
    Grafik İşlemcisi : ATI HD 7870 O.C
    İşlemci hızı : 1050 MHz
    İşletim Sistemi : Windows 7/Vista/XP
    Maks. Çözünürlük : HDMI: 1920X1080 DVI:2560X1600
    VGA çıkışı : HDMI,DVI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluyuz. -- 7 Mayıs 2012; 18:22:48 >

• Üstteki TF serisi
  • ambalajına ve şekline bakınca msi daha iyi gibi duruyor. aynı zamanda msi daha uzun gibi göründü bana. ayrıca msi'ın soğutucusunun üstündeki kapak aluminyum sanırım sapphire plastik kullanmış. stok hız olarak bakınca sapphire'in rami daha hızlı. overclock yapmadan kullanacaksan yerine göre 1 fps falan fark ettirebilir diye düşünüyorum.

bu arada ben (her ne kadar henüz elime geçmediyse de) sapphire hd 7870 o/c sipariş etmiş biriyim. sebebim; 2005'ten beri Sapphire x800gto kullanıyorum ve aylarca overclocklu kullanamama rağmen hiç bir sorun yaşamadım. bu yüzden markaya rahatça güvenip çok değerli paramı yatırmaktan kaçınmadım. ayrıca ati ve sapphire arasında iyi bir iş ilişkisi var. 2. ve daha önemli sebebim, bir web sitesinde kampanyalı fiyat yakaladım ve ben siparişi verirken arada çok ciddi fiyat farkı vardı.

kısaca anakartım msi, ekran kartım sapphire (olacak), sana ikisine de üretim kalitesi olarak güvenebileceğini düşündüğümü söyleyebilirim.

• Msi olani daha iyi.
  • Msi Sapphire'den Daha Iyi Ve Kalitelidir.
  • msi'ın sapphire'den ekran kartı konusunda bir artısı oldugunu sanmıyorum. Ben 1 haftadır sapphire 7870 oc kullanıyorum. Sistemin ekran kartı dahil sonuclarını aşağıdaki linkten görebilirsin.

http://resim.donanimhaber.com/m_60513215/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60586929

Sapphire da MSI da iyi markalardır. İkisi arasında kalite farkı aramak bence cok dogru sonuclara goturmeyebilir. Bence MSI yada Sapphire 7870 arasında kaldıysan fiyat olarak hangisini uygun yakalıyorsan onu al derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.