Çok acayip bir durumla karşı karşıyayım. İki tane 3,5" external diskim var biri western digital 500GB, biri de seagate 1,5 TB. İmzamdaki sistemi Win XP ile kullanıyorum. Bu iki diski ayrı ayrı taktığım zaman içlerine her türlü veriyi kopyalaya-taşı vs. işlem yapabiliyorum ama ikisini aynı anda takıp da birinden diğerine kopyalama işlemi yaptığım zaman takılıyor ve kopyalamıyor. Explorer'da kitlenme benzeri bir durum oluyor ve güvenli çıkış da yapamıyorum. Ancak ikisinin de kablosunu söktüğüm zaman bilgisayar kendine geliyor ve dosya kopyalanamadı gibi bir uyarı veriyor.
Bu durumla hiç karşılaşan var mı? Neden oluyor böyle birşey, bir çözüm yolu yok mudur? Bir diskten diğerine kopyalama yapmamın tek yolu ancak dosyaları önce bir external disk'ten bilgisayarıma kopyalayıp oradan ötekine kopyalamak ve bu çok sinir bozucu. Lütfen yardım..
2 farklı harici hdd den birbirine veri aktardım. Hatta bu veri 100 gb felandı fakat bir problem olmadı. Aynı işlemi aynı dosyalarla başka bir bilgisayarda deneyin bakalım sorun devam edicekmi. Hdd lerde arıza olma ihtimali ortadan kalkmış olur.
Denediğiniz external disklerin ikisi de 3,5" adaptörlü olanlardan mıydı? Çünkü sadece iki tane 3,5" arasında aktarım yapamıyorum. 3,5" ile 2,5" luk iki disk bağlarsam niyeyse bir problem olmuyor.
Sanırım problemi buldum: Avira antivir kullanıyorudum oradan gerçek zamanlı korumayı kapayınca sorun halloldu. Yardımlar için teşekkür ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme