Bildirim
İki Fiesta Arasında Kaldım.Yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
benım tecıhım fıyat farkı yoksa ve temızlık bakımından sorun yoksa dızel tercıh etmenız yonunde olacakdır bu devırde esp bıle aranır olmusken abs'sız arac almak pek mantıklı degıl gıbı hos bende genelde abs'siz arac kullanıyorum dızel getz cogunlukla kullanıyorum sızınkı hem abs'li hemde dizel....
ayrıca fiesta dizel yakıttada cok cımrı cıdden ama tabıkı 2.el dizel almak rısklı emın olun ıyıce baktırın derim araca sonra astarı yuzunu gecmesın bakımları falan duzgun yapıldıysa sorunsuz bınersınız dıye dusunuyorum.... -
absli olan ı almanız daha iyi olacaktır abs önemli bir güvenlik ekipmanı. her zaman ihtiyaç olmaz ama oldu mu da hayat kuratabiliyor. abs yi yaklaşık 10 kez devreye soktuğum için değerini iyi biliyorum
almadan önce dizel in motor unu iyice gösterin özellikle enjektör ve turbo yu.
kaporta da çizik, ufak boya çok önemli değil önemli olan büyük kazası olmasın tampon dokunmuş eğilmiş çizilmiş değişmiştir gibi.
sizin için hayırlısı olsun -
Cevaplar için teşekkürler. -
Dizel.Dizel Dizel.
90 km hızda 120-130 arası yakması gerek.
Hayırlı olsun. -
lpgden uzak durmanı öneririm kuru yakıt olduğu için motor ömrünü azaltır. -
83000 de dizel hakikaten şüpheli 90000 bakımı da yaklaşmış ki cidden temkinli olmak ta fayda var bence tabiki fordun motor ömrü ortada sonuçta bakımlar dışında eğer temiz kullanılmışsa 200 hatta 300 bine kadar arıza çıkarması olası değildir ama dikkat bakımları aksatılmadan yapılırsa.
LPG'ye gelince artık günümüz sıralı sistem lpg sistemleri motorun her türlü yağlama işlemlerini sağladığı için motor ömrünü azalttığına çok katılmıyorum, lpgli bir benzinli motorun ömrünün dizel motorun gerisinde kalmayacaktır. Dizel kadar da gürültü çıkarmaz. Ama en önemli konu markası tabi bir de fiesta gibi bir araçta en büyük eksiği zaten yetersiz olan bagajı daha da küçültecektir ki göz ardı etmemekte fayda var.
DİKKAT!!!
Bence en önemli konu burda ABS konusu ki güvenlik ben ce araçtaki en önemli konu...Dolayısıyla siz bu 83000 deki dizeli almasanız bile ABS siz olan aracı da almayın yeniden araştırmaya başlayın, hem temiz hem abs'li düşük kilometreli bir araç illaki bulursunuz. Ve sakın çok acele etmeyin bence, kimse parayı kumdan toplamıyor ince eleyip sık dokuyun derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X