Şimdi Ara

İki gitar arasındayım nütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni elektro gitara başlıcam yakalşım 2 yıldır klasik çalıyorum Hard rock ve heavy metal çalmak istiyorum 2 gitar arasında kaldım sizce Ibanez ARZ700 mü yoksa epiphone les paul custom pro mu

• Benim tavsiyem elektro gitara yeni başlıyorsanız epi custom prodan yana olucaktır. Tam bi metal gitarı tabiki değil ama ton yelpazesi çok geniş... Yeni başlayacağın için jazzda çalarsın bluesda çalarsın hard rockta çalarsın metalde çalarsın... bi süre sonra sadece metal çalmak istediğinizde 81-85 emgli bi gitar tercih edebilirsiniz... Les paul kasa seviyorsanız epi zakk wylde fiyatına göre çok iyidir. (Yurdışı fiyatına göre)

İlla iki gitardan birini alcam sadece Hard rock ve metal yapıcam diyorsanız ibanezin üstündeki 60-81 aktif emgler metal tarzında daha iyi iş görür... Ama emgler aktif olduğu için clean tonları kulağınıza batacaktır, hele dediğiniz gibi klasikten geçiş yapıcaksanız daha rahat hissedersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Ocak 2014; 20:55:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibanezlerin tonlari sert oluyor bence Epiphone al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epiphone lp al sonra metal yaparsan jackson bc rich filan alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epiphone al
  • hard rock falan diyorsan epiphone al, ibanezin kapalı manyetikli gitarları heavy metale daha uygun.
    epiphone zakk w. çaldım daha önce, her türlü tonu uygun amfiyle elde edersin. durumun uygunsa epiphone al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.