Şimdi Ara

İki haber-YORUMSUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tek bir yorum yapayım. birinde misafirler ve misafirlerin marşı var, diğerinde sadece marşın kendisi.

quote:

YUNANİSTAN MİLLİ MARŞI ISLIKLANDI
    Karşılaşma öncesi statta 'Konuk takımın milli marşı çalarken, lütfen ıslıklamayın, saygı gösterin" diye uyarı anonsu yapıldı. Bu uyarılara rağmen Yunanistan Milli Marşı çalınırken, taraftarlar ıslıklarla protestoda bulundu.

İki haber-YORUMSUZ

• onlar da yunanistan'daki maçta bizim marşımızı ıslıklamışlar, valla alttan ala ala alacak halimiz kalmadı, bize ne yapılıyorsa aynısını yapıyoruz sabrımız falan da kalmadı, aman saygısızlık olmasın diye hep biz mi düşüneceğiz?
  • helal olsun adama
    video su varmıdır acaba merak ettim

buldum:http://www.youtube.com/watch?v=4ysOUsV6D9E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 18 Ekim 2007; 13:05:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

onlar da yunanistan'daki maçta bizim marşımızı ıslıklamışlar, valla alttan ala ala alacak halimiz kalmadı, bize ne yapılıyorsa aynısını yapıyoruz sabrımız falan da kalmadı, aman saygısızlık olmasın diye hep biz mi düşüneceğiz?

düşünelimki farkımız olsun! her zaman olduğu gibi
  • Selahaddin Eyyubi, karşıdakine değil, kendine göre yaşadığı için büyüktü,
    Fatih Sultan Mehmet, camileri yakıp yıkanlara kiliselerinizde güven içinde ibadet edin dediği için büyüktü.
    Bildiğim kadarıyla da yanlışa yanlışla cevap verilmesini doğru bulan hiç bir kitap yok, kutsal olanlar bir yana, kutsal olmayanlarda bile yok.

quote:

onlar da yunanistan'daki maçta bizim marşımızı ıslıklamışlar, valla alttan ala ala alacak halimiz kalmadı, bize ne yapılıyorsa aynısını yapıyoruz sabrımız falan da kalmadı, aman saygısızlık olmasın diye hep biz mi düşüneceğiz?
  • Ayıp olmuş gerçektende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

quote:

bizim her zaman farkımız var başta nasıl ıslıkladıysak maç sonunda onları alkışlamasını da bildik..bunu da herkes yapamıyor işte..benim tepkim şuna yunanlılar atinadaki maçta bize fırlatmadıkları şey kalmadı uefa kıytırıktan bir ceza verdi, ceza bile denilemez ödül resmen, biz bir şeyler yaptığımız zaman göze batıyor, bu çifte standarda karşıyım ben..

• 2. haber daha çok ilgimi çekti
    eski bir haber ama izlenmesi gereken ve gercekten insanı duygulandıran bir video
  • quote:

quote:

quote:

bizim her zaman farkımız var başta nasıl ıslıkladıysak maç sonunda onları alkışlamasını da bildik..bunu da herkes yapamıyor işte..benim tepkim şuna yunanlılar atinadaki maçta bize fırlatmadıkları şey kalmadı uefa kıytırıktan bir ceza verdi, ceza bile denilemez ödül resmen, biz bir şeyler yaptığımız zaman göze batıyor, bu çifte standarda karşıyım ben..

bende şöyle bir örnek vereyim bütün ordular gittikleri yerde tahribata yol açmış bugüne kadar gittikleri yerlerin halklarına zulmetmiş fakat Türk Ordusu bunun aksine yardımcı olmuş onarmaya çalışmıştır bu yüzden Mehmetçik gittiği yerde diğer ülke askerleri gibi taş sopa ile değil güllerle bayraklarla karşılanır.

bilmem yanlışmı biliyorum???

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende şöyle bir örnek vereyim bütün ordular gittikleri yerde tahribata yol açmış bugüne kadar gittikleri yerlerin halklarına zulmetmiş fakat Türk Ordusu bunun aksine yardımcı olmuş onarmaya çalışmıştır bu yüzden Mehmetçik gittiği yerde diğer ülke askerleri gibi taş sopa ile değil güllerle bayraklarla karşılanır.

bilmem yanlışmı biliyorum???

Sana aynen katılıyorum doğru biliyorsun Türk olmak başka bişi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.