Şimdi Ara

iki kafalı kuş (pet) karnı açıktı ne yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki kafalı kuş (pet) karnı açıktı ne yer? lütfen yardım ederbunu nasıl bebeklikten çıkarabilirim yani büyütebilirim yem aldım yemiyo
    hangi tür yem yer

• O kuşun adı Kookaburra'dir. Bunun yiyeceklerini Dion-GiranGludio'daki Pet managerlardan alicaksin. Yeminin adi Baby Spice pet food.Üzgünüm ama büyütme yöntemini bilmiyorum aslında bunlardan hic buyuyenide gormedim belki de sadece domestic pet olarak yanında dolastırıyorsundur yoldas olsun diye
  • sağol başka bildiğin güzel bi pet varmı lwl 77 diyim bana göre
  • Bu tarz baby pet olarak 2 tane daha var baby buffalo ve baby cougar ama tavsiyem baby cougar cok tatli cok seker bisey

http://www.lineage2.com/Knowledge/pet_7.html bu adresten resimlerini gorebilirsin.
  • lv80 e kasabilirsen büyümüs oluyor
    onu kasmak icin bisey yapman gerekmiyor öldürtme yeter
    expinin %15 ini calar yani senin lv lin ne kadar yuksekse o kadar cok cabuk lv alir
    satan bir kaç kisi gormustum lv80 pet
    petde devasa bisey oluyor 5kişilik yer kaplıyor :D
  • bu Baby Spice pet food bulamadım yardım edin!! lütfen
  • Allah'ım biz delimiyiz ya şu başlığa bak ''iki kafalı kuş (pet) karnı açıktı ne yer? ''
  • vallahi ben bi gariplik göremedim başlıkta her l2 oynayan insan anlar bunu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwan

vallahi ben bi gariplik göremedim başlıkta her l2 oynayan insan anlar bunu ???

benim yazdığımıda eminim azıcık zekası olan her insan anlamıştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slytein

O kuşun adı Kookaburra'dir. Bunun yiyeceklerini Dion-GiranGludio'daki Pet managerlardan alicaksin. Yeminin adi Baby Spice pet food.Üzgünüm ama büyütme yöntemini bilmiyorum aslında bunlardan hic buyuyenide gormedim belki de sadece domestic pet olarak yanında dolastırıyorsundur yoldas olsun diye

server dan servera farklılık gösterir mi bilmiyorum ama bizdeki baby spice ler c4 şehirlerindeki(rune ve goddard) pet managerlarda satılıyor..
    belki de oralardadır....
  • kardesim aynen boyle yazmıssın

Allah'ım ben delimiyim şu başlığa bak ...

bende başlıkta bi gariplik olmadığını söylüyorum varmi bir diyeceğin ?
  • Eerki Dragonda Oynuorsan Yemi yok :D Elpy BesLe ya.. Ne isin var Kooakakkrkagsjdbua ile :D
    Her ihtimale karsi bi açıklamada daha hani olurda lvl 80 yaparsin ki söle bana ayakta alkisliim sapka cikartiim vs. ama o hayvani lvl 80 yapsanda deismior iste :S (Yine Dragonda)

bu Arada Eet BaşLık Aciip Komedi Geldi. muahaha harbi böle enstante
    Yanliz Söle Bise Var itiraz edenlere sözüm o dur ki ;

idrak-i meali "o" kucuk akla gerekmez
    zira "o" terazi bu kadar sikleti cekmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SustaiNCntRL -- 7 Ağustos 2006; 11:30:29 >
  • O pet bir işe yaramıyor be kardes bendede var sadece 90 filan life basıyor:DBüyügünü hic görmedim gören varsa resim cekip kkoyabilirmi
  • eger o pet büyüyorsawww.lineage2.com da mutlaka bir resmi vardir
    eger resim yoksa büyük ihtimalle büyümüyordur
  • quote:

kardesim aynen boyle yazmıssın

bence senin zekan yerindede okuman biraz kıt...
  • quote:

kardesim aynen boyle yazmıssın

ZwaN anlamıyosun iste adam yanlıs bisey solemiyo anlatmaa calıstıgı bizim konusma ve anlasma seklimiz bize gayet normal gelen bu konusma tarzımız baskası tarafın cok sacma anlasılır bunu kabul et

• quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

ZwaN anlamıyosun iste adam yanlıs bisey solemiyo anlatmaa calıstıgı bizim konusma ve anlasma seklimiz bize gayet normal gelen bu konusma tarzımız baskası tarafın cok sacma anlasılır bunu kabul et

alnından öpecem...
  • o pet i hiç görmemiş biri için cok saçma bir laf bu dogru ama gören ve duyan için gayet normal
  • Daha önce konu ile ilgili ayrıntılı açıklama verilmişti, arama yaparsak bilgiye daha kolay ulaşırız.

http://forum.donanimhaber.com/m_7440643/mpage_1/key_//tm.htm#7442253
  • yaw bu petleri nerden aliyoruz gorevini nerden aliyoruz lazim olan itemler ne??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.