arkadaşlar mrb bi sorum olacak bole bişinin olup olmadıgınıda bılmıyorum şimdi ıkı tane kasa ve bır tanede monıtor var. bu A ve B bılgısayarlarını tek bı monıtore bağlayıp ıstedıgımız zaman A ve B bilgisayarlarına geçiş yapmak mumkunmudur bunun için kit yada yazılım gibi bişey varmıdır. yoksa hayal mı uretıyorum bılgınız varsa yardımlarınızı beklıyorum teşekkürler
bence en kolayı 2 saniyede kabloyu cıkarıp otekini baglama :D zannetmiyorum 2 kasa tek monitore baglanmayı varsada dedigin gibi kit gerekir
tek kasa iki monitor olur ama iki kasa tek monitor olmas ki gerekte olmazki sadece bi kabloyu öbürüne takcan:)
bende ole dıyomda illa ole olsun dıe tutturdurlar neyse saolun
switch le tek monitöre istediğin bilgisayarı takarak geçiş sağlayabilirsin.teknoloji dünyasındayız herşeu mümkün
iki değil on tanee bile mümkündür arkadaşlarrr bunu en güsel örneğii server bilgisayarlarr
BUNUN İÇİN KVM SWITCH ALMAN YETERLİ 4LÜSÜNDEN TUTTA 24 PC KASASINI TEK BİR MONİTÖR TEK KLAVYE TEK MOUSETAN YÖNETEBİLİRSİN ;)
dostum en ucuz yok 2 YTLye git cross kablo yaptır. zaten makinalarda onboard ethenernet kartı vardır. bagla netop ile diger makinayı yönetebilirsin. diger makişnaya sadece elektrik ve crooss ethernet kablosunu bağlaman yeter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme