Şimdi Ara

İki kişi ortak sınırsız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan neler yapmamız gerekiyor elimizde 2 tane usb modem var.. bunlar ile 2 kişi ortak internet kullanabilirmiyiz ?

• iki usb modemle ancak şöyle olabilir. siz telefon hattınızı diğer eve uzatırsınız, o da kendi modemine sizin kablonuzu takar.
    Ama aynı hatta iki modem olabilir mi bilmiyorum. en iyisi ethernet girişi olan bir modem alın
  • Peki 4 portlu bi modemle falan nasıl olur başka yeni modem falan alırsak ? Neler gerekir ?
  • aynı hatta 2 modem çalışmaz. hangi modem bağlanırsa diğerini netten düşürür.
  • Peki şimdi ne yapmamız ne almamız gerekiyor bizim bana şöyle fazla terimlere girmeden anlatırsanız kabaca..
  • En rahatı gidip 4portlu bir ethernet modem(yada 1portlu ethernet + switch) alacaksınız.
  • Bu switch denilen alet + 1 portlu ethernet modem ne kadar mal olur ? 4 Portlu ne kadar mal olur ? Ayrıca kablo mablo başka bişey gerekicek mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLkeRr34
    Bu switch denilen alet + 1 portlu ethernet modem ne kadar mal olur ? 4 Portlu ne kadar mal olur ? Ayrıca kablo mablo başka bişey gerekicek mi ?

Merhaba,
    Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi yapmak istediğiniz paylaşım için en iyi ve ucuz yöntem 4 portlu modem almaktır.
    Modem olarak 2. el veya sıfır alınabilir. 2. el olarak 15-25 TL ye modem bulunabilir. Sıfır olarak yaklaşık 35 TL den başlar.
    Aşağıdaki linklerde sıfır ve ikinci el modemler mevcut. Bir inceleyin
    http://bilgisayar.gittigidiyor.com/Masaustu-PC-Donanim_ADSL_W0QQkatZZbcleQQIS0_ZZQQIS100_455ZZ4528&TumItemSpecs=1&CatLink=1
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=45&sp=modem_tipi=adslmodem|wireless_ozelligi=yok|&sorting=3

Size modem haricinde modem-PC arası istenen uzunlukta ethernet kablosu lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 4 Ekim 2009; 23:43:56 >

• ramazan kardeş mail adresin varmı ? daha ayrıntılı konuşuruz varsa verirsen :)
  • PM gönderdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.