Bildirim
İki kişi ortak sınırsız..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iki usb modemle ancak şöyle olabilir. siz telefon hattınızı diğer eve uzatırsınız, o da kendi modemine sizin kablonuzu takar.
Ama aynı hatta iki modem olabilir mi bilmiyorum. en iyisi ethernet girişi olan bir modem alın -
Peki 4 portlu bi modemle falan nasıl olur başka yeni modem falan alırsak ? Neler gerekir ? -
aynı hatta 2 modem çalışmaz. hangi modem bağlanırsa diğerini netten düşürür. -
Peki şimdi ne yapmamız ne almamız gerekiyor bizim bana şöyle fazla terimlere girmeden anlatırsanız kabaca.. -
En rahatı gidip 4portlu bir ethernet modem(yada 1portlu ethernet + switch) alacaksınız. -
Bu switch denilen alet + 1 portlu ethernet modem ne kadar mal olur ? 4 Portlu ne kadar mal olur ? Ayrıca kablo mablo başka bişey gerekicek mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: iLkeRr34
Bu switch denilen alet + 1 portlu ethernet modem ne kadar mal olur ? 4 Portlu ne kadar mal olur ? Ayrıca kablo mablo başka bişey gerekicek mi ?
Merhaba,
Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi yapmak istediğiniz paylaşım için en iyi ve ucuz yöntem 4 portlu modem almaktır.
Modem olarak 2. el veya sıfır alınabilir. 2. el olarak 15-25 TL ye modem bulunabilir. Sıfır olarak yaklaşık 35 TL den başlar.
Aşağıdaki linklerde sıfır ve ikinci el modemler mevcut. Bir inceleyin
http://bilgisayar.gittigidiyor.com/Masaustu-PC-Donanim_ADSL_W0QQkatZZbcleQQIS0_ZZQQIS100_455ZZ4528&TumItemSpecs=1&CatLink=1
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=45&sp=modem_tipi=adslmodem|wireless_ozelligi=yok|&sorting=3
Size modem haricinde modem-PC arası istenen uzunlukta ethernet kablosu lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 4 Ekim 2009; 23:43:56 >
-
ramazan kardeş mail adresin varmı ? daha ayrıntılı konuşuruz varsa verirsen :) -
PM gönderdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X