|
Bildirim
|
Sene 2011-2013 efsaneydi sırf gülüyüm diye girerdim konu dışına şimdi saçma sapan bir hal içerisinde
|
heyttt eskiden forum ne güzeldi. overclock ve su soğutma bölümünde ne kadar orijinal işler yapılıyordu. insanlar kendilerince kasa modifiye edip toplardı forumda paylaşırlardı. bu insanların elinden tutmadılar, şimdi yabancılara bakın bu hobiyi meslek haline getirip fuar fuar gezen, kasa üreticilerini peşinden koşturanlar var.
eskiden bu "editörlerin" yaptığı haberler de kaliteliydi donanım incelemeleri olurdu. şimdi her şey para olmuş yok şu telefon böyle bu öyle yok bunda 16mp kamera var bunda 17.5mp kamera var bu ince şu kalın. salak salak şeyler için video çekiyorlar. telefon forumuna döndü buralar. konu dışı zaten ben artık girmiyorum bile bütün ergen bebeler foruma dolmuş. |
Kalite ve seviyeli muhabbet bu toprakları yillar önce terk etti. Yine de nadiren düzgün konularla karşılaşabiliyoruz. 10 yıl önce aktif olan üyeler çoluğa çocuğa karıştı.10 sene once 18 yasinda olan bireyin muhabbetiyle gunumuzun 18 yasinda bireyinin muhabbeti aynı değil. Bu 10 senede ne degistirdi bizi bu kadar bilmiyorum ama buyuk bir ahlaki çöküntü içerisindeyiz.
|
Önce kriz sonra siyaset geldi ama iş bitti.
2013 sonrası çakılış başladı. Bloklama, konu kaldırma vs derken herkes kendi köşesinden ortalığı seyrediyor. |
Eskiden millet durum duvarı gibi kullanıyordu koca forumu.Bu mu kalite ?
|
Bi yerlerden hack kokusu alıyorum...
|
Burdayım
|
Zamanında sınırsız yediğini görünce sevinmiştim bayağı
|
5 yıl sonra eski SGK ya göre forumdan emekli oluyorum :)
2000 girişliyim 2002 de sistem çökmüştü bazı üyelikler silinmişti. yeniden kayıt olmuştuk. Var mı hatırlayan aranızda.. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 29 Mart 2020; 0:36:45 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|