Şimdi Ara

İKİ KİŞİ OYNANABİLEN (SPLİT SCREEN) YARIŞ OYUNLARI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 de bildiğiniz split screen oynanabilen oyunlar neler. araba yarışı olacak juiced 2 galiba oynanabiliyormuş ama tam bilgim yok. onun haricinde bildiğiniz varmı?

• Merhaba,

Bildiğim kadarı ile "Juiced 2" de offline da sadece 1 kişi oynayabiliyor. Online da ise 8 kişi.
    Ama bunun gibi offline da en az 2 kişi oynanabilen oyunların listesi ile ilgili bir konumuz var. Aşağıdaki linkten bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23244884/tm.htm
  • teşekkürler bu konudan haberim yoktu bakayım hangi oyunlar var çok işime yarayacak bu verdiğin link
  • gran turismo5:prologue
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melo#15

gran turismo5:prologue

split screen var demek gt5 de. peki ekranı nasıl blüyor yataymı dikeymi? geniş ekran tv de bide yatay bölerse çizgi gibi bişey olur. bölme şeklini seçme imkanı varmı. dikey bölse güzel olur ikiside kareye yakın olur görüntü. bide zevk nasıl? daha önce bu tür smilasyon oyunu oynanamış birisi oturup oynayabilirmi yoksa sağa sola çarpa çarpa bi hal mi olur?
  • GT5P SONRA GRİD NFS PRO STREET VE DAHA NİCELERİ
  • Grid split-screen oynanabiliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla banada garip geldi. yabancı forumlarda da araştırdım codemasters kendi açıklamış olmayacak diye kaynak bile vardı, sonradan fikirmi değiştirdiler acaba diye düşündüm ama gene bulamadım split screen olduğuna dair bi görüntü veya başka bişey. oyunu olanlar söylese bari varmı yokmu.
    gt5 de varmı yokmu onuda bulamadım bi görüntü vs. nasıl bölüyor ekranı felan onuda merak ediyorum. yatay/dikey seçeneği varmı acaba.
    bu oyunları oynayanalar yazsa bişeyler ne güzel olacak. millet xbox/ps3 tartışmasından başka bişey yapmıyo bu forumda heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 4 Haziran 2008; 18:50:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: multeci

valla banada garip geldi. yabancı forumlarda da araştırdım codemasters kendi açıklamış olmayacak diye kaynak bile vardı, sonradan fikirmi değiştirdiler acaba diye düşündüm ama gene bulamadım split screen olduğuna dair bi görüntü veya başka bişey. oyunu olanlar söylese bari varmı yokmu.
    gt5 de varmı yokmu onuda bulamadım bi görüntü vs. nasıl bölüyor ekranı felan onuda merak ediyorum. yatay/dikey seçeneği varmı acaba.
    bu oyunları oynayanalar yazsa bişeyler ne güzel olacak. millet xbox/ps3 tartışmasından başka bişey yapmıyo bu forumda heralde

gt5p yatay olarak bölünüyo ve çok zevkli.

• quote:

Orjinalden alıntı: Beylik

Grid split-screen oynanabiliyor mu?

oynamadığım için bilmiyorum ama oynanıyor diye duydum afedersiniz olmayabilir
  • dostum eminsin deilmi gt4 de vardi ama gt5 te varmi emin olamiyorum hic bi video, ss felan bulamadim. burnout paradise da yok halbuki onceki serilerinde vardi
  • Gt5 prologue'de ekranı ikiye bölerek, iki farklı kişinin aynı anda oynayabilmesi durumu var. Bir elimde direksiyon, bir elimde xiasis oynamaya çalışmıştım geçenlerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.