Şimdi Ara

Split Screen NFS oyunu hangileri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün akşam tam 5 farklı oyun denedim fakat istediğim split screen keyfi alamadım.
    Flatout 4'te açamadık
    NFS payback'te yok
    GRİD 2'de araçlar çok hızlı sarsılıyor, arcade değil simülasyon tarzı
    Blur'da klavye ile el konsolunu ayıramadım
    Son olarak NFS Most Wantedd 2015'i indirdim fakat bunda da iki kişilik oynamak mümkün olmadı.

Split Second'u indirdim, yükleyip deneyeceğim.

Sizden istediğim hangi oyunlarda gerçekten split screen keyfi alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 3 Eylül 2019; 10:13:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Split Screen NFS Oyunları: Arkadaşlarınla Yarışmanın Heyecanı

Need for Speed (NFS) serisi, uzun yıllardır heyecan verici yarış oyunlarıyla tanınır. Split screen özelliği ise bu oyunları arkadaşlarınla aynı ekranda yarışabileceğin bir eğlence kaynağı haline getirir.

Need for Speed Split Screen PC

Bilgisayar oyuncuları, "Need for Speed: Shift 2 Unleashed" ve "Need for Speed: Hot Pursuit" gibi bazı NFS oyunlarında split screen özelliğinin keyfini çıkarabilir. Bu oyunlar, rekabetçi yarışlar için mükemmel bir ortam sunar ve arkadaşlarınla saatlerce eğlenceli vakit geçirmeni sağlar.

Split Screen NFS

NFS split screen oyunları, konsol oyuncuları arasında da oldukça popülerdir. "Need for Speed: ProStreet", "Need for Speed: Undercover" ve "Need for Speed: Shift" gibi oyunlar, split screen modunda çok oyunculu yarışlara olanak tanır.

Split Screen NFS Games

NFS serisi, arkadaşlarınla split screen modunda yarışabileceğin çok sayıda oyun sunar:

• Need for Speed: Carbon
    • Need for Speed: Most Wanted (2005)
    • Need for Speed: ProStreet
    • Need for Speed: Undercover
    • Need for Speed: Shift
    • Need for Speed: Hot Pursuit
    • Need for Speed: Rivals

Split screen NFS oyunları, arkadaşlarınla yarışmanın ve kendi yarış yeteneklerini test etmenin harika bir yoludur. İster PC'de ister konsolda oynamayı tercih et, NFS serisi, split screen yarışının heyecanını yaşayabileceğin çok sayıda seçenek sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dolphin emulatörde "Mario Kart Wii" deneyin
  • Sonic & All-Stars Racing Transformed Collection oyununu denemeyi düşünmüştüm.
  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    O da fena değil ama Mario karttan daha fazla keyif almıştım. Sistem iyiyse cemu emulatörde "Mario Kart 8" deneyebilirsin.
  • Blur 2 yok ki

Biz iki gamepadle oynamıştık pcde
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Aynen yanlış yazmışım, Blur oyunu. Gamepad+klavye oynayamadık.
  • NFS II SE

Senin aradığın şey aslında tam anlamıyla Gran Turismo oyunu da işte elinde konsol olması lazım.Ayrıca Blur'u klavye+gamepadle çok oynadık zamanında ayarları için interneti biraz kurcala derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Force -- 8 Kasım 2019; 22:36:7 >
  • Dark Force kullanıcısına yanıt
    Üzerinden bi süre geçti hatırlamıyorum. blur'u oynayamadık. NFS 2 SE'yi deneyebilirim oluyorsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.