Şimdi Ara

dirt 3 split sreen modu nasıl açabilirim???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
26.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu dirt 3 de split screen modunu nasıl aktif edecegiz acaba bir türlü açamadım. split sreen e girince altta " two player press start" falan yazıyor ama her tuşa bastım birsey degişmiyor nasıl yapacaz bunu?

• 2 kişi oynayabilmeniz için bir Xbox 360 kolu al Pc ye tanıt biriniz klavyeden biriniz koldan oynayın & 2 kişi tek klavyede oynamayıda nasıl düşündün anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

2 kişi oynayabilmeniz için bir Xbox 360 kolu al Pc ye tanıt biriniz klavyeden biriniz koldan oynayın & 2 kişi tek klavyede oynamayıda nasıl düşündün anlayamadım

amiga da lotus diye yarış oyunu 2 kişi 1 klavyede oynanıyodu bi zamanlar
  • burdaki programı oyunun kurulu oldugu yere at...sonra gamepadden starta basınca oluyor. ben biraderle baya yarış yaptık bu program sayesinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

burdaki programı oyunun kurulu oldugu yere at...sonra gamepadden starta basınca oluyor. ben biraderle baya yarış yaptık bu program sayesinde...

nerede ki proğramı oyunun kurulu olduğu yere atacagım ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

2 kişi oynayabilmeniz için bir Xbox 360 kolu al Pc ye tanıt biriniz klavyeden biriniz koldan oynayın & 2 kişi tek klavyede oynamayıda nasıl düşündün anlayamadım

dostum zaten gamepad var takılı ancak start a basınca herhangi birsey olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.to caedit.com/IB/index.php?app=downloads&module=display&section=download&do=confirm_download&id=25

link silinmiş kardesim burdan indir.Rar içindeki dosyayı oyunun kurulu oldugu yere at..
  • quote:

http://www.to caedit.com/IB/index.php?app=downloads&module=display&section=download&do=confirm_download&id=25

link silinmiş kardesim burdan indir.Rar içindeki dosyayı oyunun kurulu oldugu yere at..

hocam verdigin link dogru degil yani ana sayfaya atıyo bi önceki aşamadaki linki koyarsan sevinirim benim de işimi görür
  • quote:

http://www.to caedit.com/IB/index.php?app=downloads&module=display&section=download&do=confirm_download&id=25

kardeş burada yanlış birseyler çıkıyor sanırım sen iyice bir kontrol edip oyle bir link versen bize olurmu. eminim hallolursa pekçok kişi bundan faydalanır. çok saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

quote:

kardeş burada yanlış birseyler çıkıyor sanırım sen iyice bir kontrol edip oyle bir link versen bize olurmu. eminim hallolursa pekçok kişi bundan faydalanır. çok saol

"http://www.to caedit.com..." aradaki boşluğu silin bi zahmet :D linkler direk olarak verilmio bu forumda

• o siteden indirdiğim rarlı dosyanın içindekini oyunun kurulu olduğu yere attım olmadı 2 gamepad var ikisindede starta bastım çalışmıo
    diğer sanal gamepad programıda 64bitte çalışmadığından kullanamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: trartanis

o siteden indirdiğim rarlı dosyanın içindekini oyunun kurulu olduğu yere attım olmadı 2 gamepad var ikisindede starta bastım çalışmıo
    diğer sanal gamepad programıda 64bitte çalışmadığından kullanamadım :(

aynı sorunlar bendede oldu. yokmu şu işe bir el atacak arkadaş yaw
  • Bende Logitech Cordless Rumblepad 2 var. Oyuna giriyorum, Multiplayer, Split Screen burada sizden tuşa basmanızı istediği zaman. Start yerine X tuşuna basınız. Xbox pad için ise A.

Eğer çalışmazsa bu program yardımıyla işinizi halledebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 28 Mayıs 2011; 18:27:43 >
  • Bende de gamepad var ne yaptıysam çalıştıramadım regeditten gamepadın adını logitech yaptım yine olmadı :S
    üstteki link çalışmıyor bu arada
  • Bende PS3 kolu var bununla oynanmaz mı pcde ?? O kadar çok taktik denedim ki kolu pc ye tanıtmak için ama hiç birinde oyuna girince çalışmadı . PPjoy u yapabilirsem güzel olucak olmazsa banada PS3 Controller Emulator gibi bişey lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 28 Mayıs 2011; 19:04:05 >
  • Arkadaşlar başardım vallahi :D Takip edin konuyu anlatacağım.
  • Arkadaşlar sorunu hallettim olay budur :D 2 kişi oynayabiliyorum artık öncelikle yapmanız gereken

xinput emu programını indiriyorsunuz. Üstteki arkadaşın verdiği programda sorun var
    64 bit bile uyumludur.

İndirdiğiniz dosyayı bütün hepsini seçin Dirt3 oyunun kurulu olduğu yere atın
    oyunun bulunduğu klasörden x360ce.exe yi çalıştırın test amaçlı gamepadınızla tuşlara basın eğer program gamepadınızı görmüşse tamamdır Dirt3 ü açınız
    Görmediyse regedit'e girin OEMName yazın saçma sapan gamepad ismi oluyor genelde şunların biriyle değiştirin

Logitech®
    Logitech® ChillStream™
    Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
    Logitech® Rumblepad™

Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
    Logitech® Dual Action™ Gamepad
    Logitech® Cordless RumblePad™

Saitek
    P880 Dual Analog Pad
    P990 Dual Analog Pad
    P2500 Rumble Pad
    P2600 Rumble Pad
    P2900 Wireless Pad
    P3000 Wireless Pad and Docking Station
    P3200 Rumble Pad
    Cyborg Rumble Pad

Thrustmaster
    Dual Trigger 2-in-1 Gamepad
    Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
    Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force
    Wireless Dual Trigger Gamepad
    FireStorm Dual Power 3
    FireStorm Dual Analog 3
    Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force
    Run'n'Drive 3-in-1 Wireless Rumble Force
    T-Wireless 3-in-1 Rumble Force
    Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger

hama®
    hama® Black Force
    hama® BlackSteel
    hama® Flashlight Blue
    hama® Whitestorm

SpeedLink
    Thunderstike
    Strike2 Gamepad
    360 Style Gamepad
    Devotion Pad Wireless

Microsoft
    Xbox 360™ Controller for Windows
    Xbox 360™ Wireless Controller for Windows

Oyunda hemen split screen e dalmayın Options Kontrollere girin gaz fren butonlarını ayarlayın çünkü arka tuşlar gaz ve fren

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Arkadaşlar sorunu hallettim olay budur :D 2 kişi oynayabiliyorum artık öncelikle yapmanız gereken

xinput emu programını indiriyorsunuz. Üstteki arkadaşın verdiği programda sorun var
    64 bit bile uyumludur.

İndirdiğiniz dosyayı bütün hepsini seçin Dirt3 oyunun kurulu olduğu yere atın
    oyunun bulunduğu klasörden x360ce.exe yi çalıştırın test amaçlı gamepadınızla tuşlara basın eğer program gamepadınızı görmüşse tamamdır Dirt3 ü açınız
    Görmediyse regedit'e girin OEMName yazın saçma sapan gamepad ismi oluyor genelde şunların biriyle değiştirin

Logitech®
    Logitech® ChillStream™
    Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
    Logitech® Rumblepad™

Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
    Logitech® Dual Action™ Gamepad
    Logitech® Cordless RumblePad™

Saitek
    P880 Dual Analog Pad
    P990 Dual Analog Pad
    P2500 Rumble Pad
    P2600 Rumble Pad
    P2900 Wireless Pad
    P3000 Wireless Pad and Docking Station
    P3200 Rumble Pad
    Cyborg Rumble Pad

Thrustmaster
    Dual Trigger 2-in-1 Gamepad
    Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
    Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force
    Wireless Dual Trigger Gamepad
    FireStorm Dual Power 3
    FireStorm Dual Analog 3
    Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force
    Run'n'Drive 3-in-1 Wireless Rumble Force
    T-Wireless 3-in-1 Rumble Force
    Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger

hama®
    hama® Black Force
    hama® BlackSteel
    hama® Flashlight Blue
    hama® Whitestorm

SpeedLink
    Thunderstike
    Strike2 Gamepad
    360 Style Gamepad
    Devotion Pad Wireless

Microsoft
    Xbox 360™ Controller for Windows
    Xbox 360™ Wireless Controller for Windows

Oyunda hemen split screen e dalmayın Options Kontrollere girin gaz fren butonlarını ayarlayın çünkü arka tuşlar gaz ve fren

Kardeş dediğini yaptım (PS3 Kolu)bunuda tanıdı program oyunda çalışıyor. Ama 2 kişi açmıyor klavyeyide gamepad ide 1. kontrol olarak tanıyor 2 kişi nasıl oynuycaz

• arkadaşlar acaba bu oyun 2 klavye ile tek pcde nasıl oynanıyor bilen biri var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.