Şimdi Ara

İki Kombi Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin eca yoğuşmasız kombi alcağım.(ECA bayisinden alacağım var o yüzden marka kesinlikle eca).Oda termostatı falan kullanmayacağım.ECA PROTEUS PLUS BLUE - ECA CONFEO PLUS modelleri var.Proteus blue almayı düşünüyorum sanırım daha yeni kombi.BU kombilerde sıcak su sabitleme sorunu yaşarmıyım.

• oda termostatı kullanmayacaksanız iki kombide olur çünkü eca confeo plus'a modülasyonlu oda termostatı takılırken blue'ya takılamıyor yeni üretim eca confeo plus ta sıcak su sabitleme sorunu yok

eca proteus plus blue ve confeo plus'ın teknik özellikleri aynı, blue yeni model kombi olduğu için görüntü olarak daha güzel daha büyük mavi renk lcd ekran ve çevirmeli düğmeleri daha kalitelidir
  • Proteusda dalgalanma sorunu olduğu kullanan kişilerce dile getiriliyordu. Plus serisi de buna dahil mi bilmiyorum.

Confeo plus ve premixlerde suyun bi anda soğuması problemi yok ama sıcaklık salınır. Yani sıcak su konforu yüksek değildir. Örneğin 45 ayarlarsanız su sıcaklığı 40-50 arası gezinir.

Kombinin iç aksam kaliteli ama aynı özeni kasasında göstermedikleri için ses yalıtımı asgari düzeyde bir kombi. Biraz sesli çalışır. Bir de kasa sacının inceliğinden dolayi soğuk havalarda bazen tak tak sesler çıkarır.(metal genleşmesi)

Bunun dışında bir sorun yaşamadım.Kullanıcısı olarak söyleyeceklerim bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladığım kadarıyla ikisi arasında termostat dışında fark yok. o zman rahatlıkla protrus plus alabilirim sanırım. İnşallah sinir bozucu suyun birden soğuması sorunu ile karşılaşmam

• Doğru değil. Confeonun sadece anakartı farklı değil, başka farklar da var.

Confeo plusta daha sessiz ve tasarruflu ilk yanmayı sağlayan dicom teknolojisi vardır. Ayrıca buna paralel gaz valfi elektronik kontrollü ve zamanla min-max gaz ayarı istemez. Gaz ayarı otomatik olarak kalibre edilir. Proteusta dicom yoktur.

Confeo plusta ek olarak yüksek voltaj emniyeti, elektromanyetik kirlilik filtresi(emc) ve sıcak kullanım suyu aşırı sıcaklık emniyeti vardır. Yani confeo plusta 17, proteusta ise 14 farkli emniyet sistemi var. Aradaki 3 fark yukarıda yazdiklarimdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.