Şimdi Ara

İki kulaklık arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony WHCH500B ile JBL T500BT arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

• Bende çok araştırdım. (450BT ve WHCH500) Bunlara dayanarak;

Ses kaliteleri neredeyse eşit. Genel yorumlarda farketmişsinizdir T450BT de dip ses var şarkı bittikten sonra farkediyorsunuz 2-3 sn sürüp kapanıyor. Ama şarkı dinlerken oyun oynarken farketmiyorsunuz kesinlikle. Arkadaşta 450bt nin beyazı var onda hiç yok gibi.

Ben genellikle notebookta kullandığım ve oyun oynayacağım için seste gecikme olup olmaması önemliydi. Sony de var sanırım bu bi kaç yerde okudum ama 450BT de yok, o yüzden kesinlikle + nokta benim için. WHCH500 ün de malzemesi daha kaliteli.

Tercihimi 450BT den yaptım memnunum. Bass yok ama belirteyim. Sadece müzik için düşünüyorsanız Sony diyorlar ayrıca kullanım süresi de 2 katı. Jbl de 10 saat Sony de 20.

Sadece müzik için WHCH500B
    Notebookta oyun oynayacaksanız T450BT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 21 Kasım 2018; 23:59:53 >
  • Çok teşekkürler. Sony nin bassları daha mı iyidir jbl’e göre ? Birde burada bahsettiğim 500Bt modeli. Aralarında fark varmıdır 450 ye göre ?
  • T500BT'nin batarya performansı daha yüksek 16 saat civarı. Aynı anda 2 cihazla eşleşebiliyor ve daha güncel. T450BT yerine T500BT tercih etmeniz daha iyi olur.

WHCH500 ve T450BT için baktığım karşılaştırmalarda ses ve bass performansı olarak WHCH500 daha önde. Belki T500BT de Sonyi yakalamışlardır. Yeni model olduğu için çok deneyip yorumlayan yok.

Dün amazonda 232 liraya satıldı WHCH500 bugünde 241 tl aciliyeti varsa alınır bi fiyat sayılabilir. Yoksa dahada düşecek gibi.
  • hocam ben de ikisi arasında kaldım şu anda sony 250 tl civarı jbl ise 350 tl civarında f/p olarak sony bi tık daha iyi gibi duruyor ama kararsız kaldım ben.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.