Şimdi Ara

İki laptop arasında kaldım, BÜTÇE MAX 7300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük kullanım için bir de ofis uygulamaları kullanılacak belki bazen yoracak işlem yapılabilir ama genel itibariyle oyun bilgisayarı bakmıyorum. Ama donma gibi problemlerle karşılaşmak istemiyorum ve uzun yıllar sonra performansında pek değişim olmaması dileğim minimum 3 yıl aynı şekilde götürmesi. Sonrasında teknolojiyle ve kullanıma bağlı elbet yavaşlayacağının farkındayım.

Lenovo ThinkPad E15G2 AMD Ryzen 7 4700U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 20T8001UTX:

https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-e15g2-amd-ryzen-7-4700u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20t8001utx-p-HBV00000YA9A3?magaza=Techburada

Dell Inspiron 5401 i7 1065G7 8GB 256GB SSD MX330 FREDOS S65G7F82N:

https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar

Benchmark testlerinde cpu için amd ryzen neredeyse 2 katı daha iyi görünüyor. GPU için de kıyaslama bulamadım. Hangisinin cpusu daha iyi. Ekran boyutu gibi şeyler çok önemli değil.

MAX Bütçe: 7300 önerebileceğiniz başka modeller varsa Monster hariç sevinirim. İki model için tercihinizi belirtirseniz de sevinirim, herkese iyi forumlar...

• Merhabalar hangisine karar verdiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef stok bitmesinden ötürü ve günbegün artan dolar yüzünden ürünlere zam da geldiği için ikisini de alamadım. Beklemedeyim şimdilik.

• Bu gidişle ben de hiçbir şey alamayacam gittikçe durum daha kötü bir hale geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki laptop arasında kaldım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.