Şimdi Ara

İKİ LAPTOP ARASINDA KALDIM YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Başlıktanda gördüğünüz gibi iki laptop arasında kaldım.Laptoplardan biri SAMSUNG 550P5C-S02TR. Diğeri ise Asus N56VZ-S4016V.
    Özellik olarak neredeyse aynılar ancak almadan önce uzman görüşü almak istedim. yaklaşık 2-3 haftadır SAMSUNG 550P5C-S02TR yi araştırıyordum , geçen gün ise başka bir forumda Asus N56VZ-S4016V yi önermiş birisi. Bende bi bakiyim dedim ve özellikleri neredeyse aynı. Samsung un uzman görüşlü videolarında ise 2+1 ses sistemi olduunu gördüm. laptopun altında bir adet subwoofer bulunmakta ve ses sistemi JBL markalı. Asus u pek inceleyemedim ancak servis ve bakım konusunda asus daha iyi. Çözünürlük olarak ve oyun kalitesi olarak sizce hangisi daha iyidir. Ve laptopuda genellikle oyun oynamak amaçlı kullanacağım ve forumlarda samsungun piyasada olan oyunları ultrada takılmadan çalıştıracağı söyleniyor , ultrada takılanlarda bir elin parmaklarını geçmeyeceğini söylüyorlar. Ayrıca iki laptopunda ekran kartı gt650m . oyun konusunda pek bi farkı olacağını zannetmiyorum ancak almadan önce hangisi daha iyidir öğrenmek istedim. ikiside üç aşağı beş yukarı aynı fiyattalar. Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler .
    samsung link :http://www.hizlial.com/u30.001.1271.0177/samsung-550p5c-s02tr-i7-3610qm-23ghz-8gb-1tb-2gb-gt650m-156-w7p-bluray-notebook#comments

Asus link :http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4016v-notebook-urun7900.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medenikarpuz -- 8 Temmuz 2012; 18:59:40 >

• Hocam oyun amaçlı kullanacaksan niye dizüstü alıyorsunki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir yere gittiğimde yanımda taşıyabilmek için. Sürekli seyehat ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medenikarpuz -- 8 Temmuz 2012; 19:12:24 >
  • Asus sağlamdır hocam 4 senedir kullanıyorum menteşe dışında bi arıza vermedi takır takır çalışıyo samsung kullanmadım ama forumdan bi tane aldım muhtemelen pazartesi elimde olur onuda dener yazarım
  • eyw hocam yardımın için sağol. Ancak uzman görüşü olan yokmu forumda ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

Asus sağlamdır hocam 4 senedir kullanıyorum menteşe dışında bi arıza vermedi takır takır çalışıyo samsung kullanmadım ama forumdan bi tane aldım muhtemelen pazartesi elimde olur onuda dener yazarım

Evet Katılıyorum.Arkadaşımda Var 2 Sene Oldu Taş Gibi.Kesinlikle Asus :D
    Alıcaksan Asus Alıcaksın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc_Modding34 -- 8 Temmuz 2012; 20:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medenikarpuz

eyw hocam yardımın için sağol. Ancak uzman görüşü olan yokmu forumda ??

Uzman görüş değil ama Asus'un klavyesi daha rahatsız enter tuşu küçük.Ayrıca Samsung daha hoş duruyor.Zaten sistem olarak aralarında pek bir fark yok.Bence Samsung.

quote:

Orijinalden alıntı: Pc_Modding34

Evet Katılıyorum.Arkadaşımda Var 2 Sene Oldu Taş Gibi.Kesinlikle Asus :D
    Alıcaksan Asus Alıcaksın :)

Ben de 3 senedir Samsung kullanıyorum daha kendi kendine kapandığını görmedim tık demedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeen -- 9 Temmuz 2012; 2:17:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asusun rakibine göre en büyük artısı ekran çözünürlüğü 1920x1080 samsungdaki çözünürlük 1600x900 ekran kartları aynı sistem bileşenleri hemen hemen aynı ayrıca samsungda belirtilmemiş sanırsam klavyesi arkadan aydınlatmalı değil,asusun ki ise arkadan aydınlatmalı,oyun için dizüstü bakıyorsan bu cihazlar her oyunu ben en kalitelide oynayacağım dersen yetmeyebilir,oyun için asusun g serisi yada monster yada alienware marka cihazlara bakman daha iyi olacaktır.

Mesela:

http://www.monsternotebook.com.tr/P150EM-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61P150EM01.html

Oyun olayınada sadece şuanki oyunları tamam full grafik ayarlarında aa af detaylar ultrada 25 30 fps de oynatıyor tamam deyipte alırsan yeni oyunlarıda ultrada oynaman zorlaşacaktır,2013 de birsürü yeni oyun gelecek,suanki oyunları ultrada 40 50 fps de oynatabilmeli ki ilerde yeni oyunlar çıkıncada ultrada zorlanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 9 Temmuz 2012; 17:29:43 >

• tabi ki asus hocam. ekran çözünürlüğü, güvenirliği,kalitesi,performansı,soğutması çok önemli tabi ki . asusu al çok iiy bir pc.
  • bellekleri de samsungun 1333 mhz 8 gb asusta ise 1600 mhz 8 gb.
  • Asus n56vz S4016(1TB-5400rpm) değil de, N56VZ S4037(750gb-7200rpm)> vatanbilgisayar da stoklarda. %25 indirimle 2200 küsürlere alınabilir.
  • asus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.