Şimdi Ara

İki laptop'u birbirine bağlamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bir sorunum var.. 2 laptopu birbirine bağlayarak birisinin görüntüsünü diğerine aktarabilir miyiz ???
    bende digiturk webtv var.. 1. laptopta maçı acım aynı anda diğerinede aktarmak istiyorum.. bunu nasıl yapabilirim ???

• şimdi nasıl yapılır bilmiyorum ama anlatılırsa cok rahat dinleriim bende merak ediyorum bayadır nasıl olur diger laptoptan dosyaları almakla ilgili benim merak ettigim arkadastaki dosyanın boyutu büyük oldugundan netle ugrasmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydomin

benim bir sorunum var.. 2 laptopu birbirine bağlayarak birisinin görüntüsünü diğerine aktarabilir miyiz ???
    bende digiturk webtv var.. 1. laptopta maçı acım aynı anda diğerinede aktarmak istiyorum.. bunu nasıl yapabilirim ???

Evet böyle birşey mümkün ama hangi ara kablo ile yapılıyor tam bilmiyorum ama zannedersem masaüstü bilgisayarların ekranlarında kilitli bir uç vardır çevirerek açılır ve sıkıştırılır kasaya onunla olabilir gibi geliyor ama sadece tahmin kafadan attım yani
  • Laptoplarda kullanılan display portları çıkış olduğu için böyle birşey mümkün değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC yi aynı yerden yönetmek
    15 yıl önce açıldı
    İki PC'yi Birbirine Bağlama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.