Şimdi Ara

İki memur İETT’yi 9.1 milyon lira dolandırdı! Biri Kanada’ya kaçtı, diğeri aranıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
11.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
350 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçim tekrarlanınca ne sevinmiştir ha. Yeni seçime kadar “orama da tazminat burama da tazminat diye gönderip durmuştur. Kaybetme ihtimaline karşı seçimin ertesi gününe bileti de hazırlamış. Karısına da aynen şöyle demiştir. “Cehape kazanırsa temelli, cehape kaybederse Kanada’ya tatile gidiyoruz”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir deri bir kemik kalan inek gibi sağmışlar Istanbul'u adamlar.

• CHP zıhnıyettı Bay Kemal ne anlar bunlardan
  • 1ncı istanbul secımlerınde Ekrem Imamoglu koltugu oturunca beledıyeye ait bılgılerı Flaş dıske kaydettıgı bunu yabancı gızlı servıslere verecegı yonunde bır kampanya başlatılmıştı halıyle her kes bunu dıle getırp durdu Ama bu 2 beledıye çalışanı gercekten uyanık cıkmışlar takdır etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryıl34 -- 9 Mart 2020; 23:47:18 >
  • Niye seçimler tekrarlanıyor görüyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşk+Para= Mutluluk

• Malum tayfa yine yok tabii ki

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

Kanadaya kaçanı yakalayabilirler mi ?
    zor,iade anlaşması yok o yüzden oraya kaçıyorlar.
  • olay nedir? sen bana 10bin tazminat gir ben sana 2bin vereyimmi yoksa yandaslara prim dagitimi gibi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar amarihanın oyunlari, gahrolsun cahabe, gahrolsun imam yavaş, 155 i ararın bak.

• Bu adamlar başlarındakiler teftiş edenlerde şebekedir.

Ama sorun yok memurluktan atılıp disiplin cezası verildiyse bir daha olmaz
  • Doymuyorlar yolsuzlukla çaldıkları yetmez gibi bir de adi hırsızlık yapıyorlar.Yetmiyor ama Evet.
  • Oldu biraz zaman havalimanına geçerken ücret 2 tarife ücreti olduğundan(5,6 gibi bir şey) bazılarının haberi yok tabi yetmiyordu milletin kartında para. Şoför gel gel yolda kalma (güya iyilik) diyerek 5 lira versen yeter (güya, iyilik bende kalsın) diyerek aldığı kağıt paraları yan tarafa koyuyordu. Bunun herhangi bir legallik taşıdığını düşünmüyorum.Dünya para kaldırdı sadece 1 seferde. Fiş kesse o küçük biletlerden verse neyse, ki kalmadı öyle bir şey.

Böyle düzenbaz insanlar bir de böyle iyilik yapmış gibi yapıyor ya çıldırıyorum. Resmen belediyeden çaldı bu adam. İlla kasayı mı zorlaması lazım bu yaptığı da düpedüz hırsızlık.

Yer konum zaman hatırlamıyorum. Zaten uçağa geç kaldığımdan telaşlıydım.

• İb.nin evladı 2002den beri çalıyodur. 2002de göreve başlayıp 2019da kaçması çok manidar.

• İşte bunlar hep beka meselesi.
    Selam ve dua ile
  • Uyuma müslümana sahip çık

• Ulan çalıyosun bari az çal hayvan oğlu hayvanlar 9 milyon ne. Nasıl aç gözlü köpek bunlar hepsi aynı zihniyet işte gözleri doymuyo. Bu dünya kimseye kalmayacak olum hepinizin sonu gelecek.

• olmaz ama gemal gılıcdar segakayı batırdı.
  • Memur bunu yapıyorsa, neler dönüyor kim bilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.